Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην Θεσσαλονίκη για την ΑΕΚ

Τα κορίτσια του Γιώργου Σαμαρά αναχωρούν σήμερα για Θεσσαλονίκη εν όψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς απέναντι στη ΧΑΝΘ.

Το παιχνίδι στη συμπρωτεύουσα,θα είναι το τελευταίο για την γυναικεία ομάδα του βόλεϊ της Ένωσης,η οποία θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2017.Η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την πόλη της Θεσσαλονίκης και θα ταξιδέψει οδικώς.Τα κορίτσια του “Δικεφάλου” επιθυμούν μόνο την νίκη προκειμένου να διατηρηθούν κοντά στις πρώτες θέσεις.Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο(20/12) στις 17:00 στο κλειστό γήπεδο της ΧΑΝΘ.

 

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -