Ο Σενεγαλέζος στόπερ έμεινε εκτός από το τελευταίο φιλικό ματς του ισπανικού συλλόγου κι όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν.
Ο ποδοσφαιριστής που απασχολεί την ΑΕΚ λοιπόν, ο Αμπντουλαγιέ Μπα, απομακρύνεται όλο και… περισσότερο από τη Ράγιο Βαγιεκάνο κι από ότι φαίνεται θα αποχωρήσει από τους Ισπανούς, οι οποίοι έχουν υποβιβαστεί.
Όπως αναφέρουν και τα ισπανικά Μέσα, το θέμα της φυγής του διεθνούς Σενεγαλέζου είναι τελειωμένο πλέον. Κι αυτό γιατί ο παίκτης δεν συμμετείχε στην τελευταία φιλική των Ισπανών με αντίπαλο την Κόρντομπα, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα αυτό.
Άλλωστε, το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου», αλλά και το ότι δεν τον υπολογίζουν πλέον στον ισπανικό σύλλογο, το επιβεβαίωσε χθες και ο προπονητής της Ράγιο, Πάκο Χέμεθ.
Από εκεί και πέρα, αναμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη περίπτωση. Η ΑΕΚ, ως γνωστόν, πέραν του Σενεγαλέζου, έχει στα υπόψιν της κι άλλη λύση, αυτή του Γκάμπριελσεν.

