Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Τελειώνει» του Σιμάνσκι στην ΑΕΚ

«Τελειώνει» του Σιμάνσκι στην ΑΕΚ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι είναι έτοιμος να «κλείσει» στην ΑΕΚ.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ίλια ίβιτς διαπραγματεύεται με την Αχμάτ Γκρόζνι για την απόκτηση του Νταμιάν Σιμάνκσι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την «ΩΡΑ των Σπορ», το μεταγραφικό deal αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 48ωρο με αποτέλεσμα ο παίκτης για την επόμενη τετραετία να φοράει τα “κιτρινόμαυρα”.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί η ΑΕΚ υπολογίζει πολλά πάνω στον Σιμάνσκι, που ήρθε τον Γενάρη στην «Ένωση» και έχει αποδείξει ότι αξίζει να έχει φανέλα βασικού. Ενώ η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί από τον Σιμάνσκι, το γεγονός ότι βρίσκεται σε καλή ηλικία (25), είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας και θα έχει καλή μεταπωλητική αξία.

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

H παρακάμερα του ΠΑΟ – ΑΕΚ (Video)

Απολαύστε την χθεσινή νίκη της ΑΕΚ μέσα από την κάμερα του AEK ΤV.  Τα λόγια …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com