Τέλος από την ΑΕΚ ο Δέδες

Ο Αλέξης Δέδες αποχωρεί από τους «κιτρινόμαυρους» μετά από 14 μήνες παρουσίας στη θέση του γ’ αντιπροέδρου.

Παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελεί ο Αλέξης Δέδες, καθώς ο ίδιος ενημέρωσε τη διοίκηση του «Δικεφάλου» ότι πρόκειται να κατέβει υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με την ΕΛΑΣ (Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη) του Αλέξη Τσίπρα.

Το στέλεχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ εκτελούσε καθήκοντα συμβούλου σε θέματα στρατηγικής και σχέσεων με την ΕΠΟ και με άλλους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -