Τέλος ο Γουνδουλάκης από τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Ένωσης με τον Έλληνα σκάουτερ.

Σαρρωτικές αλλαγές αναμένεται να συμβούν στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ, καθώς ο Χαβιέ Ριμπάλτα θέλει να αναδιαμορφώσει τον συγκεκριμένο τομέα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Μάλιστα, σήμερα έγινε γνωστή η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Ένωσης με τον Φανούρη Γουνδουλάκη, ο οποίος από το 2019  ήταν μέλος του εν λόγω τμήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές Απριλίου είχε λυθεί η συνεργασία με τους σκάουτερς, Άκη Πέτρου και Δημήτρη Ξουρή, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Αθλητικού Διευθυντή της ΑΕΚ.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -