Ο διεθνής εξτρέμ δεν θα συνεχίσει στην Ένωση, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται και τον παίκτη να αποχωρεί από την ομάδα.
Χωρίς τον Στάθη Ζαμπούνη αποτελείται το αγωνιστικό πλάνο στο χάντμπολ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ αποχωρεί από την Ένωση μετά από τρεις πολύ επιτυχημένες σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα».
Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Στάθη Ζαμπούνη και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του. Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ αγωνίστηκε για τρεις διαδοχικές σεζόν με τη φανέλα της ομάδας χάντμπολ (2017-18, 2018-19, 2019-20) και αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στην κατάκτηση της Handball Premier τη φετινή σεζόν, αλλά και στη συμμετοχή της “Ένωσης” στους Τελικούς του Challenge Cup τη σεζόν 2017-18.
Ο Στάθης Ζαμπούνης συνολικά αγωνίστηκε σε 108 επίσημους αγώνες σημειώνοντας 250 τέρματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αποτελεί μέχρι και σήμερα τον 12ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ και ολόκληρη η οικογένεια του Συλλόγου του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

