Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τέλος του Πόνσε για την ΑΕΚ, ο ίδιος προτιμάει Σαμπντόρια

Τέλος του Πόνσε για την ΑΕΚ, ο ίδιος προτιμάει Σαμπντόρια

Από αναφορές του ιταλικού Τύπου, έγινε πριν από λίγο γνωστό, ότι ο αργεντίνος φορ προτιμάει να συνεχίσει τη καριέρα του στη Σαμπντόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, ο τεχνικός διευθυντής της “Ντόρια” και πρώην της Ρόμα, Σαμπατίνι, αποτελεί κάτι σαν “πνευματικό” πατέρα του παίκτη, καθώς ήταν αυτός που τον είχε ξεχωρίσει  όταν ο νεαρός αργεντίνος έπαιζε στη Νιούελς, με αποτέλεσμα ο Πόνσε τώρα στην πιο μεταβατική καμπή της καριέρας του να θέλει να ξαναβρεθεί μαζί του στη Γένοβα.

Η είδηση δεν έπιασε βέβαια τους ανθρώπους της ΑΕΚ στον “ύπνο”, καθώς μέρες τώρα τσεκάρουν διακριτικά άλλους στόχους για τη θέση του φορ, όπου υπήρχαν στη λίστα των υπευθύνων της ομάδας.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

«Κόπηκε» ο Γιάκομπ

Δεν προχωράει η περίπτωση του Αργεντινού, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αρνητικός. Η ΑΕΚ, ως …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com