Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τεμόν ΑΕΚ: Αντρίκια πράγματα, και παστρικιές δουλειές

Τεμόν ΑΕΚ: Αντρίκια πράγματα, και παστρικιές δουλειές

Ένα άρθρο-παρέμβαση από τον Γιώργο Ζαχαριάδη (Τεμόν-ΑΕΚ) για όλα όσα διαδίδουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ

Με όλον τον σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ειλικρινά λυπάμαι, που ένα μαϊμούνι (δεν ξέρω αν είναι και οπαδός τους, βαλτός ή όχι από το βρώμικο σύστημα….), έγινε αιτία να του αφαιρεθούν 3 πολύτιμοι βαθμοί.

Όμως, όπως αφήνουν να εννοηθεί, ορισμένοι κύκλοι, τόσο από την ηγεσία του ΠΑΟΚ όσο και από φιλικά προσκείμενα στον ΠΑΟΚ άτομα, η ΑΕΚ είναι αυτή που τους ενοχλεί! Γιατί αγαπητοί μου φίλοι; Η ΑΕΚ προχωράει κανονικά σύμφωνα με τις δυνατότητές της στους αγωνιστικούς χώρους, πιστή στις αξίες και στα ιδανικά που πρεσβεύει. Η αιτία της “πτώσης” σας είναι άλλη.

Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ ουδέποτε ασχολήθηκε ούτε εκμεταλλεύτηκε παρόμοιες περιπτώσεις και ειδικά με τον ΠΑΟΚ (βλέπε Σάχα), για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία του πρωταθλήματος ή του κυπέλλου. Απεναντίας υπήρξε θύμα αυτού του βρώμικου συστήματος. Οπότε αν ενημερωθούν όλοι αυτοί που κάνουν τους παντογνώστες και τους “παραπονιάρηδες” ότι η ΑΕΚ σημαίνει: Αγνή-Έντιμη-Καθαρή!

Η ΑΕΚ είναι Καταξιωμένη και μέσα από τις στάχτες Αναγεννημένη. Θα χαρώ πολύ να επιστραφούν οι βαθμοί, να επαναληφθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και να γίνει ένας όμορφος αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (να πάω κι εγώ στην Τούμπα) και να κερδίσει όποιος παίξει καλύτερα ή βοηθήσει και λίγο η τύχη.

Χάρτινα και πέτσινα πρωταθλήματα και Κύπελλα ΔΕΝ θέλουμε. αντρίκια πράματα και παστρικές δουλειές!

Μετά τιμής ΤΕΜΟΝ-ΑΕΚ (Γιώργος Ζαχαριάδης)

Σχετικά με Γιώργος Ζαχαριάδης

Γιώργος Ζαχαριάδης
Ο Γιώργος Ζαχαριάδης είναι δρομέας της ΑΕΚ & Σ.Δ.Ο.Εορδαίας. Κατάγεται από την Άρδασσα Πτολεμαϊδας του Ν. Κοζάνης, είναι ποντιακής καταγωγής (Αργυρούπολη Πόντου) και εργάζεται στην ΕΛ. ΑΣ. Τα τελευταία χρόνια έχει επιδοθεί στις Υπεραποστάσεις και τρέχει σε όλη την Ελλάδα πάντα με την βαριά φανέλα της ΑΕΚ. Είναι ο 1ος Έλληνας που έτρεξε σε επίσημη διοργάνωση την διαδρομή του αρχαίου δρομέα Φειδιππίδη, Αθήνα Σπάρτη Αθήνα 500 χλμ σε 84 ώρες και το μετάλλιο με το κύπελλο του είναι αφιερωμένα στου μουσείο της ΑΕΚ. Έχει στο ενεργητικό του πολλές διαδρομές και το μεγάλο του επίτευγμα είναι η διαδρομή που έτρεξε το έτος 2015, από την Παναγία Σουμελά Καστανιάς Βέροιας μέχρι Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου, τρέχοντας επί 27 ημέρες, διανύοντας 1924 χλμ, Στις ελεύθερες ώρες του ασχολείται με θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό. Η ΑΕΚ είναι η κινητήριος δύναμη των διαδρομών του και έχει γίνει πλέον το δέρμα του. Τρέχει με το προσωνύμιο ΤΕΜΟΝΑΕΚ, (ποντιακή ορολογία «η δική μου ΑΕΚ»)

Ελέγξτε επίσης

Η συγκλονιστική ομιλία του Μητροπολίτη Γαβριήλ για την ομάδα μας (vid)

Ένα βίντεο το οποίο δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media με αφορμή την ομιλία …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com