Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τεράστια ζήτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι»!

Τεράστια ζήτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι»!

Ο κόσμος δεν κρατιέται και περιμένει να βγουν σε διάθεση τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με την Σέλτικ!

Πανζουρλισμός επικρατεί στον κόσμο με τη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται για την ΑΕΚ για επιστροφή στους ομίλους του Champions League! Συγκεκριμένα, τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν πάρει φωτιά από τη λήξη του αγώνα στη Γλασκώβη για να ρωτήσουν για τη διάθεση των εισιτηρίων, με τους ανθρώπους της Ένωσης να καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη είναι η θέληση του κόσμου να βρεθεί στο ΟΑΚΑ και να ανοίγει αμέσως θύρες στο πάνω διάζωμα!

Η ημέρα του αγώνα (παραμονή της Παναγίας) δεν φαίνεται ικανή να στερήσει από τους φιλάθλους της ΑΕΚ να βρεθούν κοντά στην ομάδα στην προσπάθεια για πρόκριση, στην τεράστια ευκαιρία που της παρουσιάζεται για να κάνει ένα ακόμα βήμα για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Μεγάλη ζήτηση φαίνεται πως υπάρχει και για τα διαρκείας μετά το θετικό αποτέλεσμα στο «Celtic Park», με τους ανθρώπους της Ένωσης να σκέφτονται σοβαρά να ανοίξουν άλλη μια θύρα για να καλύψουν τα «θέλω» του κόσμου!

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Επιστρέφουν εποχές 2006 στο ΟΑΚΑ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ύστερα από περίπου 12 χρόνια έλαβε μια σημαντική πρωτοβουλία για τον καθ’ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com