Εκπληκτική νίκη πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ και πέρασε στα προημιτελικά του Australian Open!
Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας κυριολεκτικά ”γονάτισε” τον μεγάλο Ελβετό αντίπαλό του, νικώντας τον με 3-1 σετ ( 6-7, 7-6, 7-5, 7-6), μετά από συγκλονιστικό ματς που κράτησε 3 ώρες και 45 λεπτά!Έτσι πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση(προημιτελική) του Αυστραλιανού Όπεν,γράφοντας ιστορία με την τεράστια νίκη επί του θρύλου του τένις,Ρότζερ Φέντερερ!
Τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ(instagram),όσο και η ΚΑΕ(aekbc.gr) ανέβασαν ανακοινώσεις, με τις οποίες συγχαίρουν τον Έλληνα τενίστα για τη μεγάλη του επιτυχία.
ΚΑΕ ΑΕΚ:
Δακρύσαμε σήμερα, Στέφανε…

Όταν οι λέξεις, ακόμη και οι ελληνικές, μοιάζουν φτωχές για να αποτυπώσουν συναισθήματα.
Όταν η αυταπάρνηση δεν έχει άθλημα, αλλά έχει ως ζητούμενο το μεγαλείο της ψυχής, το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και τις εργατοώρες εντατικής προσπάθειας.
Καθηλωμένη όλη η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε σήμερα τον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά, τον δεδηλωμένο «Ενωσίτη», στην πολύωρη «μάχη» με το θρύλο της παγκόσμιας αντισφαίρισης Ρότζερ Φέντερερ. Και τον παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα, να τον κερδίζει 3-1 σετ. Και την έκανε να φουσκώσει από υπερηφάνεια και να βουρκώσει για τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού τένις. Γιατί δακρύσαμε σήμερα, Στέφανε… Από συγκίνηση. Από χαρά…
Σε εποχές δύσκολες για τη χώρα, το εθνικό φρόνημα, για άλλη μία φορά χάρη στο μεγάλο Έλληνα αθλητή, «εκτοξεύτηκε» εκεί, στην μακρινή Αυστραλία, των σπουδαίων Ελλήνων ομογενών.
Η οικογένεια της ΑΕΚ BC -Διοίκηση, στελέχη και αγωνιστικό Τμήμα- αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί από καρδιάς τον Στέφανο και του εύχεται πρωτίστως υγεία για να έχει τη δυνατότητα στο εγγύς μέλλον να σηκώσει την Ελλάδα ακόμα ψηλότερα.
Πανάξιος και ευλογημένος, Στέφανε.
ΠΑΕ ΑΕΚ:

Κλείνουμε με την ευχή να ακολουθήσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τον Στέφανο Τσιτσιπά και η σημερινή νίκη να είναι η μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη!
