Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Τερματίζει την Πέμπτη ο Τεμόν ΑΕΚ!

Τερματίζει την Πέμπτη ο Τεμόν ΑΕΚ!

Ο γνωστός ΑΕΚτζής και επίτιμο μέλος της οικογένειας του Aekpassion, Τεμόν ΑΕΚ, ολοκληρώνει την τιτάνια προσπάθεια του την Πέμπτη το απόγευμα στο χώρο του νέου μας γηπέδου,στην Αγιά Σοφιά στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Το τεράστιο εγχείρημα του Τεμόν ΑΕΚ, που ξεκίνησε  υπερμαραθώνιο από την Αγιά Σοφιά της Κωνσταντινούπολης , θα λάβει τέλος την Πέμπτη στις 19:00 στην Αγιά Σοφιά της Νέας Φιλαδέλφειας!Όλοι εκεί για την υποδοχή του!

Το σύνθημα δίνει η μεγαλύτερη οργάνωση φίλων της ΑΕΚ, η Original 21 με σχετική της ανακοίνωση:

”Αδέρφια Ενωσίτες.

Η λέξη αθλητής, προέρχεται από τη λέξη άθλος που σημαίνει κατόρθωμα! Αυτή τη στιγμή ο υπερμαραθωνοδρόμος της ΑΕΚ ο γνωστός σε όλους Τεμόν ΑΕΚ πράττει ένα κατόρθωμα! Ξεκίνησε από την Αγιά Σοφιά της Κωνσταντινούπολης και έρχεται στην Αγιά Σοφιά της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί που χτυπάει η καρδιά της μεγαλύτερης προσφυγικής ομάδας του κόσμου.
Στο διάβα του, πήγαιναν όλα τα Club της ORIGINAL 21 απο την Αλεξανδρουπολη μεχρι και την Αθηνα και τον αποθέωναν να πάρει δύναμη να συνεχίσει τον άθλο , όπως έγινε και στην Κατερίνη από το Σ.Φ ΑΕΚ Κατερινης καθως και στην Λαμία απ τον Σ.Φ ΑΕΚ Λαμίας.

Επειδή αυτά συμβαίνουν μόνο στην ΑΕΚ και μόνο απο ανθρώπους με ΑΕΚτζήδικη ψυχή, σας καλούμε όλους στην υποδοχή του Τεμόν ΑΕΚ την Πέμπτη στις 19:00 στο γήπεδό μας ώστε να τιμήσουμε τον άνθρωπο που έτρεξε από τα Άγια Χώματα και έρχεται στα Άγια Χώματα. Εμείς ξέρουμε να τιμάμε οτιδήποτε γίνεται μέσα από την ψυχή του κάθε ανθρώπου και αφορά την αγάπη του για την ΑΕΚΑΡΑ. Για τα μηνύματα που περνάει στο λαό της ΑΕΚ και για τα χιλιόμετρα που περιμένει να τερματίσει βλέποντας τον Δικέφαλο στη σημαία να τον περιμένει με ανοιχτά τα φτερά.”

Σχετικά με Λάκης Κοντσιώτης

Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!

Ελέγξτε επίσης

Tέλος ο Κρικιοτόιου από την ΑΕΚ

Τίτλοι τέλους για τον Ρουμάνο ίντερ. Ο Μπογδάν Κρικιοτόιου αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, ο οποίος …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com