Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Τέσσερις παίχτες της «Βασίλισσας» στην Εθνική Ελλάδος

Τέσσερις παίχτες της «Βασίλισσας» στην Εθνική Ελλάδος

Με τέσσερις παίχτες της «Βασίλισσας» έγινε η συγκέντρωση της Εθνική μπάσκετ χθες στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την προετοιμασία της για τα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου μπάσκετ με την Μεγάλη Βρετανία (24/11, 21.30 Λέστερ) και Ισραήλ (27/11, 17.00 Ηράκλειο).

Η ομάδα είναι πλήρως ανανεωμένη και έτοιμη για την πρόκριση υπό τις οδηγίες του Θανάση Σκουρτόπουλου. Οι παίχτες φάνηκαν ευδιάθετοι, μίλησαν για την τιμή, αλλά και την χαρά που νιώθουν να  είναι μέλη της Εθνικής, ανάρτησαν και σχετικές φωτογραφίες τόσο όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά στα social media, δείχνοντας την χαρά που έχουν να είναι μέλη της Εθνικής μας, αλλά και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι παίχτες μας είναι Γιαννούλης Λαρετζάκης, Ντούσαν Σάκοτα, Δημήτρης Μαυροειδής, και Γιώργος Τσαλμπούρης.

Εμείς στο ΑΕΚPASSION ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους παίχτες αλλά και στην Εθνική μας ομάδα.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Η ατζέντα του τριημέρου

Μείνετε συντονισμένοι στο πιο ΑΕΚτζήδικο site, για να μη χάνετε ούτε λεπτό από τους αγώνες …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com