Αρχική / AEKPASSION / Τετάρτη στις 16:30 το Προμηθέας-ΑΕΚ για το Σούπερ Καπ

Τετάρτη στις 16:30 το Προμηθέας-ΑΕΚ για το Σούπερ Καπ

Ορίστηκε η ακριβής ώρα του ημιτελικού της «Βασίλισσας».

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πατρών για τον πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Κάπ με τζάμπολ στις 16:30 ενώ την ίδια μέρα στις 21:00 το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ERTsports, ενώ ο τελικός της διοργάνωσης έχει οριστεί για την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:30.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Σλότερ!

Απουσία της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου, αφού ο Μάρκους Σλότερ τέθηκε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com