Η ΑΕΚ αρνήθηκε την πρόταση της Άντερλεχτ για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα επανέλθει σύντομα με νέα βελτιωμένη πρόταση,
Οι Βέλγοι κατέθεσαν χτες επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τον προσωρινό δανεισμό του ποδοσφαιριστή και έπειτα για την υποχρεωτική αγορά του. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη επίσημη κίνηση για τον Όγκιεν Βράνιες.
Το ποσό που ακούγεται πως πρόσφερε ως ενοίκιο για μέχρι το καλοκαίρι ήταν γύρω στα 250.000 ευρώ, ενώ η υποχρεωτική ρήτρα που θα δινόταν σε δυο δόσεις θα ήταν κοντά στο 1,5 εκατ. Ευρώ.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αρνήθηκε την πρόταση αμέσως θεωρώντας το ποσό “γελοίο” για ένα ποδοσφαιριστή όπως ο Βράνιες.
Όλα τα παραπάνω όμως δεν σημαίνουν ότι οι Βέλγοι δεν θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση. Με κάποιες πληροφορίες να μιλάνε, ότι θα ανεβάσει το ποσό του ενοικίου προς την Ένωση, ενώ θα επιμείνει για εξάμηνο δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.
Η πλευρά της ΑΕΚ δεν βάζει απ’ την αρχή τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια, αφού θέλει πρώτα να δει με τι πρόταση θα επανέλθουν οι Βέλγοι, αλλά και έπειτα να μάθει και τις προϋποθέσεις του Βόσνιου αμυντικού.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις η Ένωση να σπεύσει τις διαδικασίες και να κινηθεί για συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με τον Βράνιες.

