Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Θα κάνει ήρεμα Χριστούγεννα;

Θα κάνει ήρεμα Χριστούγεννα;

Η χρονιά είναι χαμένη έτσι και αλλιώς γιατί οι δύο πρωτοπόροι δείχνουν να μη σταματάνε πουθενά. Μια επιπλέον συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου δεν ξέρω αν είναι εφικτό να συμβεί. Μετά ο στόχος που μένει είναι η συμμετοχή στα playoff και η κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης. Στόχος θα πρέπει να είναι να προετοιμάσουν την ομάδα με νέο κορμό, νέα πρόσωπα, νέα τα πάντα για τη νέα χρονιά. Είναι κάτι σαν αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός με το Μαρτίνς. Κατάλαβε ότι έχασε τη χρονιά νωρίς και άφησε τα ηνία στον Μαρτίνς πριν τελειώσει η χρονιά, ώστε να έχει πολλούς μήνες να δέσει με την ομάδα. Αυτή η αλλαγή πρέπει να γίνει μετά τα Χριστούγεννα και όχι να βρεθεί μια τωρινή λύση ανάγκης.

Αν θα κάνει ήρεμα Χριστούγεννα ο κόσμος της ΑΕΚ και η ομάδα γενικώς:

Αυτό θα κριθεί φυσικά στο γήπεδο από τους 4 ερχόμενους αγώνες μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου που θα υπάρξει παύση για τις γιορτές. Η ΑΕΚ θα δώσει 2 αγώνες εντός και 2 εκτός έδρας. Τα match θεωρητικά μπορεί να τα πάρει και τα 4 αλλά σύμφωνα με το τώρα, δεν μπορεί εύκολα να φύγει αλώβητη.
Ο πρώτος που έρχεται αντιμέτωπος είναι ο Πανιώνιος των χιλίων προβλημάτων που έχει ξεκινήσει να παίρνει νίκες και από το (-6) έχει φτάσει πρότελευταίος με 6 βαθμούς και 4 ματς συνεχόμενα χωρίς ήττα.
Η δεύτερη ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ, είναι η Ξάνθη, η οποία είναι δύσκολο να την κερδίσεις στην έδρα της και μιας που η Ένωση έχασε από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, πρέπει να κερδίσει στη Θράκη για να διορθώσει την κατάσταση. Η Ξάνθη είναι τώρα στην 4η θέση μια θέση πάνω από την ΑΕΚ δηλαδή αλλά δεν είναι στο ίδιο καλό φεγγάρι.
Η τρίτη ομάδα που θα πρέπει να κερδίσει η ΑΕΚ, είναι ο Αστέρας Τρίπολης που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ένωση πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την Αρκαδία στον πρώτο γύρο και θα πρέπει να κάνει καλό match για να κερδίσει τον Αστέρα και όχι να έχει υπεροψία.
Η τελευταία αγωνιστική πριν έρθουν τα Χριστούγεννα, είναι με την Λαμία εκτός έδρας. Προφανώς δείχνοντας σοβαρή και όχι πρόσωπο υπεροψίας θα κερδίσει και αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι παρόλο που η Λαμία είναι σκληρή ομάδα.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Θετική στάση της Κυβέρνησης για κόσμο στα γήπεδα

Θετική η στάση της κυβέρνησης για παρουσία κόσμου στα γήπεδα – Νέα συνάντηση την επόμενη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com