Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Θέλει Λιβάϊα ο Καρντόσο και το «Πόκερ» για Πόνσε

Θέλει Λιβάϊα ο Καρντόσο και το «Πόκερ» για Πόνσε

Ο Μάρκο Λιβάϊα δείχνει ότι έχει σημαντική  θέση στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο που καταστρώνει για την ερχόμενη σεζόν, ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει ότι σκοπεύει να δώσει ηγετικό ρόλο στον Κροάτη επιθετικό και η ΑΕΚ δεν μπαίνει σε συζητήσεις που αφορούν προτάσεις που φτάνουν τα 4 εκ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή σε κινήσεις τακτικής  επιδίδεται η «Ένωση» σε ότι αφόρα στην υπόθεση του Έκι Πόνσε, για την ΑΕΚ θεωρείται σημαντική και περιπλοκή η παραμονή του 22χρονου Άργεντινου επιθετικού, που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από τη Ρόμα, η περιπτώση τουδεν είναι στο χέρι της «΄Ενωσης» και έχει πολλές παραμέτρους.

Έιναι ένα…πόκερ, με ορίζοντα  την 16η Ιουνίου που η ΑΕΚ, διατηρεί το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν που είχε συμφωνηθεί με την Ιταλική ομάδα, στην «Ένωση» βρίσκονται εν αναμονή της άφιξης του πατέρα του Πόνσε για να συζητήσουν όλα τα ενδεχόμενα για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, η επιθυμία της πλευράς του παίκτη είναι εκείνη που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην οποιαδήποτε πρόταση του κατάθεση η ΑΕΚ σε εκείνον και τη Ρόμα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ορισμένους παίκτες από την Πορτογαλία που μπορούν να τον βοηθήσουν στα σχέδια του που καταστρώνει για την ΑΕΚ, o λόγος για τον Τσίκο Ζεράλδες είχε συνεργαστεί μαζί του στη Ρίο Άβε τη σεζόν 2017-18 και τον Σέρτζιο Μότα ή  Παουλίνιο που είναι ένα προϊόν των Ακαδημιών της Πόρτο και αγωνίστηκε στη Τσάβες τα δύο τελευταία χρονία.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Έβαλε τα γέλια ο Καρέρα όταν του είπαν για το δημοσίευμα που αφορά τη Σπαρτάκ !

«Μίνι» συναγερμός τέλος! – Διέψευσε το δημοσίευμα κατευθείαν όταν ρωτήθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com