Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / « Θέλει να ανανεώσει με τον Ζεράλδες η Σπόρτινγκ πριν δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ »

« Θέλει να ανανεώσει με τον Ζεράλδες η Σπόρτινγκ πριν δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ »

 Θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο η  Σπόρτινγκ, με τον Φρανσίσκο Ζεράλδες πριν δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ με οψιόν αγοράς γράφουν οι Πορτογάλοι.

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Φρανσίσκο Ζεράλδες, η «Ένωση» τα έχει βρει σε όλα τόσο με τον Πορτογάλο χαφ όσο και με την ομάδα από την Πορτογαλία, όπως αναφέρει η Record σε σημερινό της δημοσίευμα η Σπόρτινγκ επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο που έχει σε ισχύ (εκπνέει το 2021), και στη συνεχεία να τον παραχωρήσει δανεικό στην ΑΕΚ με οψιόν αγοράς.

Ο Ζεράλδες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, την ερχόμενη εβδομάδα θα αποκτηθεί δανεικός για ένα χρόνο με (οψιόν αγοράς) με την συμφωνία να κλείνει τις επόμενες μέρες.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Τα χρόνια πολλά της ΑΕΚ στον Θωμά Μαύρο

To μήνυμα της ΠΑΕ στο Facebook  O Θωμάς Μαύρος αποτέλεσε και αποτελεί μία εξαιρετικά αναγνωρίσιμη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com