Θέλει να «δέσει» Μπακάκη η ΑΕΚ!

Κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του Μιχάλη Μπακάκη φαίνεται να βρίσκεται η Ένωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ είναι έτοιμη να κλείσει θετικά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Μπακάκη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν και ο μπακ της ΑΕΚ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας και της Ολλανδίας, ο ίδιος είναι πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Από την πλευρά της, η Ένωση είναι σαφές πως θέλει να διατηρήσει έναν από τους παίκτες “γρανάζια” του κορμού της, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -