Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Θέλει να κλείνει με τον χαφ η ΑΕΚ, κοντά σε νέο Γιόχανσον

Θέλει να κλείνει με τον χαφ η ΑΕΚ, κοντά σε νέο Γιόχανσον

Κοντά σε Σκανδιναβό αμ χαφ τυπου Γιάκομπ Γιόχανσον φέρνει η Livesport σήμερα την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Παίκτη στιλ… Γιάκομπ Γιόχανσον έχουν εντοπίσει στην ΑΕΚ για τα χαφ και τον έχουν ψηλά στη λίστα. Ίσως και άμεσα οι εξελίξεις.

Η υπόθεση του χαφ παραμένει προτεραιότητα για την ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο προσεχές διάστημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν να έχουν καταλήξει σε δύο-τρεις περιπτώσεις και πάνω σε αυτές πρόκειται να κάνουν focus, με τα τωρινά δεδομένα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στη «Live Sport» είναι πιθανόν ο ποδοσφαιριστής να προέρχεται από την αγορά της Σκανδιναβίας , διότι έχει εντοπιστεί περίπτωση χαφ με στοιχεία (παίζει ως κόφτης και ως οκτάρι) που θυμίζουν τον Γιάκομπ Γιόχανσον (είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο κι αυτός). Ο παίκτης είναι ψηλά στη λίστα και δεν πρέπει να αποκλειστεί καθόλου το ενδεχόμενο να καλύψει η Ένωση το κενό που υπάρχει στο κέντρο με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Στην ΑΕΚ δουλεύουν εδώ και καιρό πάνω σε αυτήν την υπόθεση (παράλληλα με τις άλλες), έχοντας πλέον στόχο να προχωρήσουν το θέμα ακόμα και εντός της εβδομάδας.

Επιπλέον, σύμφωνα με την «Ώρα» η Ένωση είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τον Αντριάν Αρέγκι της Σαν Μαρτίν (τα δικαιώματά του ανήκουν στην Ατλέτικο Τεμπερλέι). Ο Αργεντινός μέσος (ίσως πιο aggressive περίπτωση) είναι επίσης ψηλά στη λίστα. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου υπάρχει η δυνατότητα από τον σύλλογο που αγωνίζεται τώρα να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 450 χιλ. δολάρια ώστε να τον αποκτήσει από την Ατλέτικο.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ

 Ποια είναι τα δεδομένα για την απόκτηση στόπερ στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com