Ο Αργεντινός μπακ πραγματοποιεί κάκιστες εμφανίσεις, με την δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του να είναι μεγάλη…
Λύση στο… πρόβλημα Εμάνουελ Ινσούα προσπαθεί να δώσει η ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται συνάντηση με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του για να εκφραστεί η έντονη δυσαρέσκεια από τους ανθρώπους του συλλόγου.
Η Ένωση επιθυμεί μέχρι και άμεση λύση συνεργασίας ή παραχώρηση του Ινσούα , με τις μεταγραφές, ωστόσο, να λήγουν την Κυριακή και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή (σ.σ. 400 χιλ.) δεν μοιάζει με πιθανό σενάριο η άμεση αποχώρηση.
Πάντως, το πρώτο βήμα θα έχει γίνει, καθώς ο παίκτης από την πρώτη μέρα στην ΑΕΚ δείχνει εκτός τόπου και χρόνου, με τις εμφανίσεις του στο χορτάρι να είναι η μία χειρότερη από την άλλη.

