Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Θέμα Ματιάσεβιτς “βλέπουν” οι Σουηδοί και επιστροφή Μαϊστόροβιτς!

Θέμα Ματιάσεβιτς “βλέπουν” οι Σουηδοί και επιστροφή Μαϊστόροβιτς!

Μεγάλη σουηδική ιστοσελίδα (fotbollskanalen.se) με σημερινό της ρεπορτάζ, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς να παραιτείται πολύ σύντομα από την θέση του τεχνικού διευθυντή που διατηρεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να είναι ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει!

Επιστροφή του Μαϊστοροβιτς, βλέπουν οι συμπατριώτες του μέσω της αθλητικής ιστοσελίδας fotbollskanalen.se, χωρίς αυτό βέβαια να προκύπτει με κάποιο τρόπο από το ρεπορτάζ των επιφορτισμένων με αυτό δημοσιογράφων της ομάδας μας.

Μάλιστα οι σκανδιναβοί δημοσιογράφοι του συγκεκριμένου μέσου, επιχείρησαν να πάρουν κάποια δήλωση επί του θέματος, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο για την κάλυψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης και πρώην παίκτη της, του Σουηδού Ντάνιελ Μαϊστοροβιτς, τονίζοντας μάλιστα ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΠΑΕ, με τον ίδιο να δηλώνει:

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, αλλά είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με τον οποίο έχω παρελθόν και δυνατά αισθήματα πάντα».

Κύκλοι της διοίκησης πάντως αναφέρουν διαψεύδοντας το δημοσίευμα πως ούτε ο Ματιάσεβιτς παραιτήθηκε, ούτε και ο Μαϊστόροβιτς θα επιστρέψει!

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Ουζουνίδης: «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, μην κρυβόμαστε»

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες και στάθηκε στο γργονός ότι υπάρχει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com