Θεραπεία ξανά ο Λόπες

Τη θεραπεία του συνεχίζει ο Πορτογάλος μπακ, ενώ από νέο τεστ κορωνοϊού θα περάσουν αύριο οι παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Ζόρια Λουχάνσκ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Έλντερ Λόπες έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

- Advertisement -

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 10.30. Πριν από την έναρξή της τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν στο καθιερωμένο τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19, εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -