Χάνει τον «αρχηγό» της η ΑΕΚ, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία – Διαβάστε τι έγινε με τους υπόλοιπους παίκτες στο σημερινό πρόγραμμα.
Με… νοσοκομείο μοιάζει η ΑΕΚ! Η «Ένωση» μετράει πολλά και σημαντικά προβλήματα ενόψει και του μεθαυριανού αγώνα με ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Να ξεκινήσουμε από τον Μάνταλο, ο οποίος τελικά διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία, με τον «αρχηγό» να μπαίνει πλέον σε διαδικασία αποθεραπείας.
Επίσης, ο Τσιγκρίνσκι που ένιωθε ενοχλήσεις, υποβλήθηκε κι αυτός σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι είναι «καθαρός» και στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Ωστόσο, ο Ουκρανός δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί με τους Κρητικούς την Κυριακή.
Όσον αφορά τον Τσιντώτα, από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση δεξιού ισχίου και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες ημέρες. Το πότε θα επιστρέψει, θα φανεί μέσα στο διάστημα που ακολουθεί.
Σε ότι έχει να κάνει με τους Κρίστισιτς και Μιτάι, συνέχισαν και οι δύο τα ατομικά τους, με τον Σέρβο να κάνει εξετάσεις στο γόνατο, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, που σημαίνει ότι οσονούπω θα επιστρέψει.
Αρκετά λοιπόν τα προβλήματα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.
Η προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

