Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Θοδωρής Γεωργάκης: Κύριε Σκουτέρη έχετε μπροστά σας τον λέοντα! Μην ψάχνετε τον ντόρο..

Θοδωρής Γεωργάκης: Κύριε Σκουτέρη έχετε μπροστά σας τον λέοντα! Μην ψάχνετε τον ντόρο..

Η ξεκάθαρη υπόθεση του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, με την διακοπή του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, πάει με τις επίπονες και εργώδης προσπάθειες των γνωστών πολιτικών κύκλων, και με το σκόπιμο αβαντάρισμα της ΕΡΤ, αυτό προκύπτει ολοκάθαρα μετά την απάντηση της ΕΡΤ στην δικαιολογημένη ανακοίνωση αγανάκτησης της ΠΑΕ ΑΕΚ, όλοι αυτοί οι κύκλοι ολοφάνερα εφέτος σιγοντάρουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αυτή η ξεκάθαρη υπόθεση, λοιπόν, πάει να… «επενδυθεί» δήθεν με χαρακτήρα αμφιβολιών, μέσα από ανούσια βίντεο, που, όπως θα αποδείξουμε παρακάτω, δεν έχουν καμία απολύτως αποδεικτική ισχύ στην όλη δευτεροβάθμια δικονομική διαδικασία…

Κύριε Σκουτέρη, η υπόθεση είναι τόσο ξεκάθαρη όσο σίγουρος είστε και ο ίδιος προσωπικά και καθένας από εμάς για το όνομα και το επίθετό του! Ο αγώνας διακόπηκε ολοκάθαρα και ξεκάθαρα με αποκλειστική υπαιτιότητα του Παοκ, όχι γιατί ήταν ή δεν ήταν κανονικό το γκολ του, αλλά γιατί μπήκαν οι άνθρωποι του με πιστόλια στον αγωνιστικό χώρο, σε προκλητικά κοινή θέα, όπως είδε το σύμπαν απ’ την Αλάσκα μέχρι τη Γη του Πυρός, και απ’ τον Βερίγγειο πορθμό μέχρι την Αυστραλία!Για αυτό και εξεμάνη η ΦΙΦΑ, γι αυτό και αποβλήθηκε και ο Παοκ απ’ το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Κύριε Σκουτέρη, όπως σοφά έλεγε και ο Αίσωπος, έχετε τον λέοντα μπροστά σας! Μην ψάχνετε τον ντορό του… Διότι εκεί σας οδηγούν οι δήθεν «νέες αποκαλύψεις», του Παοκ για βίντεο που δείχνει τον Κομίνη να σφυρίζει… Βέβαια τεχνηέντως αποσιωπούν απ’ το βίντεο τον κουμπουροφόρο πρόεδρο να κυνηγά τον Κομίνη και μέσα στα αποδυτήρια…

Αλλά ας δούμε, προκειμένου να βοηθήσουμε την κρίση σας, Κύριε Σκουτέρη, ένα βασικό ποδοσφαιρικό θέμα, γιατί δεν ξέρω αν γνωρίζετε τα διαδικαστικά με την διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Οι ομάδες με επικεφαλής τον διαιτητή βγαίνουν μαζί ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο γήπεδο, στην έναρξη του αγώνα, προκειμένου να γίνει το τελετουργικό των χαιρετισμών των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών μεταξύ των, όπως υπαγορεύει το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», και ενίοτε ανταλλαγή λαβάρων μεταξύ των αρχηγών των ομάδων.

Εκεί, λοιπόν, στη σέντρα και ΜΟΝΟ στη σέντρα διαπιστώνεται η βούληση κάθε ομάδας, αν θέλει να αγωνισθεί ναι ή όχι και πουθενά αλλού, ούτε στα αποδυτήρια, ούτε στις κερκίδες, ούτε στους διαδρόμους, ούτε στα γραφεία. Εκεί διαπιστώνει στην πράξη ο διαιτητής ποια ομάδα θα αγωνισθεί και ποιά θα απέχει. Ένα το κρατούμενο, λοιπόν.

Γι αυτό στις περιπτώσεις που μια ομάδα, σε οποιαδήποτε κατηγορία και για οποιοδήποτε λόγο, πλην της δήλωσης οριστικής αποχώρησης απ’ το οικείο πρωτάθλημα, οποιαδήποτε ομάδα, λοιπόν, δηλώσει πως, για δικούς της λόγους, δεν θα κατέβει να αγωνισθεί σε συγκεκριμένο αγώνα, αυτή η άρνηση διαπιστώνεται μόνο μέσα στο γήπεδο και όχι στα ΜΜΕ.

Είναι υποχρεωμένος ο διαιτητής να πάει στη σέντρα την καθορισμένη ώρα με την μία ομάδα, να περιμένει εύλογο χρόνο τους «αρνητές» και ακολούθως, αν δεν παρουσιασθούν, να πάει στα αποδυτήρια και να καταγράψει την άρνηση προσέλευσης στο φύλλο αγώνα, για να υποστεί της συνέπειες της άρνησης!

Σε σύνδεση με τα προηγούμενα τώρα. Στο ημίχρονο ενός αγώνα οι ομάδες βγαίνουν ξεχωριστά μεταξύ τους στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί όποια θέλει να μην πάει και καθόλου στα αποδυτήρια και να καθίσει στον πάγο της (!) και ξεχωριστά οι διαιτητές! Γι αυτό θα δείτε σε αγώνες διαιτητές να περιμένουν στην σέντρα μέχρι να βγει η κάθε ομάδα, και είναι, μάλιστα, υποχρεωμένοι οι διαιτητές να μετρήσουν και τους ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας στην επανέναρξη του αγώνα.

Και εδώ στην πράξη, στη σέντρα διαπιστώνεται και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ποια ομάδα κατέβηκε και ποια όχι στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα αποδυτήρια και στους διαδρόμους!

Ακριβώς, Κύριε Σκουτέρη, το ίδιο συμβαίνει και σε οποιαδήποτε διακοπή του αγώνα που αποσύρονται οι διαιτητές προσωρινά, αρχικά, στα αποδυτήρια. Αν αποφασίσουν οριστική διακοπή, τότε πάπαλα!

Αν αποφασίσουν επανέναρξη απ’ την διακοπή, πάνε στο κέντρο και σφυρίζουν επανέναρξη και τότε διαπιστώνουν ποιος βγήκε και ποιος δεν βγήκε, ποιος θέλει να συνεχίσει τον αγώνα και ποιός όχι και πράττουν ανάλογα, πάνε στα αποδυτήρια συντάσσουν το φύλλο αγώνα και αναφέρουν κατηγορηματικά ποια ομάδα αρνήθηκε να συνεχίσει τον αγώνα!!! Εδώ δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο ο Κομίνης για επανέναρξη του αγώνα!!!

Είδατε εσείς, Κύριε Σκουτέρη, τέτοια σκηνή στο γήπεδο της Τούμπας, μετά την διακοπή του αγώνα και την φυγή των διαιτητών στα αποδυτήρια, εξ αιτίας της εισόδου των πιστολέρο του Παοκ στον αγωνιστικό χώρο; Είδατε κανέναν διαιτητή στη σέντρα μετά την διακοπή, σε εύλογο χρονικό διάστημα, όπως λέει ο κανονισμός του ποδοσφαίρου, να ξαναβγαίνει στο γήπεδο και να καλεί τις ομάδες και να σφυρίζει επανέναρξη του αγώνα; Ουδέποτε βγήκε διαιτητής στο γήπεδο για επανέναρξη. Εκεί θα διαπιστώνονταν και μόνο η βούληση της ΑΕΚ αν θέλει η δεν θέλει να αγωνισθεί και όχι στα βίντεο με τα σφυρίγματα στα τρένα, τα οποία είτε είναι αληθινά, είτε πλαστά, δεν έχουν καμία ουσιαστική αποδεικτική αξία, σύμφωνα με όσα σας αναπτύξαμε, που προβλέπει ο κανονισμός διεξαγωγής ενός αγώνα …

Γι αυτό, λοιπόν, είναι αδιάφορο αν σφύριξε στα αποδυτήρια ο διαιτητής, ή ο σταθμάρχης των τρένων!!! Ο Κομίνης μόνο στο γήπεδο θα διαπίστωνε αν θέλει να παίξει ή όχι η ΑΕΚ και όχι στους διαδρόμους! Και το ξεκάθαρο είναι πως ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ο ίδιος ο Κομίνης να συνεχίσει, όπως κάθε εχέφρων διαιτητής που αντικρίζει πιστόλια σε απόσταση αναπνοής απ’ το κεφάλι του και τα κεφάλια παιχτών και των φιλάθλων, βούληση που καταχωρεί ο Κομίνης και στο φύλλο αγώνα, γιατί διαμορφώθηκαν συνθήκες τρομοκρατίας στο γήπεδο με την είσοδο των πιστολέρος!!!

Και οι πιστολέρος έχουν ονοματεπώνυμο και οι πιστολέρος ανήκουν στον Παοκ!!! Γι αυτό και απολύτως σύννομα και δικαιολογημένα διακόπηκε ο αγώνας με υπαιτιότητά του.

Συμπερασματικά και πάλι. Έχετε μπροστά σας, Κύριε Σκουτέρη, τον λέοντα! Μην ασχολείστε με τον ντορό του…

Σχετικά με Θοδωρής Γεωργάκης

Θοδωρής Γεωργάκης
Γεννήθηκα στους Σφακιώτες Λευκάδος. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ξεκίνησα την δημοσιογραφία το 1985 και θήτευσα στο Μεγάλο Αθλητικό Σχολείο που ονομάζονταν του οποίου διετέλεσα αρχισυντάκτης στο Σχολείο που ονομάζονταν ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ του οποίου διετέλεσα αρχισυντάκτης. Δούλεψα ακόμη στις εφημερίδες ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΞΟΡΜΗΣΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και στην ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ μέχρι το 2000. Έκτοτε έκανα καριέρα σαν τραπεζικό στέλεχος έως το 2014 όταν και πάλι επέστρεψα στην αθλητική δημοσιογραφία. Ασχολούμαι, επί πλέον σαν συγγραφέας με την συγγραφή βιβλίων κυρίως Λαογραφικού περιεχομένου, ενώ, συγχρόνως βρίσκεται στα σκαριά για τύπωση και έκδοση μια ποιητική μου τριλογία εκατό ποιημάτων με τον τίτλο Ταυροκαθάψια.

Ελέγξτε επίσης

Τα ξεχωριστά…Χρόνια πολλά

Μέσα σε αναμονή για Ευρωπαϊκό ματς, μιας απόφασης που κρίνει πολλά και των εσωτερικών θεμάτων …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com