Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Θοδωρής Γεωργάκης: Λάζαρε, εμπιστοσύνη η ΑΕΚ έχτισε όταν σε πήρε απ΄τα αζήτητα!

Θοδωρής Γεωργάκης: Λάζαρε, εμπιστοσύνη η ΑΕΚ έχτισε όταν σε πήρε απ΄τα αζήτητα!

Πολύς μπουχός σηκώθηκε για την «αυτομόληση», θα εξηγήσουμε παρακάτω γιατί μιλάμε για αυτομόληση, του Λάζαρου απ’ την ΑΕΚ.

Τόσος μπουχός, που αναμεμιγμένος με την δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου, που τον «θεοποίησε», θα μιλήσουμε και γι αυτό, πάνε να θολώσουν, για λίγο, ευτυχώς, την τεράστια επιτυχία της ΑΕΚ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την επανεκκίνηση ουσιαστικά της ιστορίας της και το πεδίον δόξης λαμπρόν που ξανοίγεται για το μέλλον της! Θαρσείτε, λοιπόν Αεκτζήδες!

Τα δάκρυα δεν αρμόζουν στην Ηλέκτρα, γιατί κάποιος φάνηκε αγνώμων και αχάριστος! Στο καλό του και «έασον αυτόν χαίρειν», που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι… Ωραία, έφυγε ο Λάζαρος… Ε και; Μήπως έφυγε ο Νεστορίδης, ο Παπαϊωάννου, ο Μαύρος, ο Μανωλάς, ο Ντέμης, ο Τσιάρτας και πρέπει να κλαίμε; Απλά έφυγε κάποιος που «πούλησε» οπαδιλίκι και ψυχιατρισμό στον ανυποψίαστο κόσμο, (εδώ είναι η αυτομόληση, για όσους γνωρίζουν καλά Ελληνικά), μόνο και μόνο γιατί πήρε περισσότερα χρήματα! Απλά είναι τα πράγματα.

Ναι, δούλεψε ο Λάζαρος στο γήπεδο πολύ, αλλά εξ ίσου… δούλεψε πολύ και τον κόσμο της ΑΕΚ, που εξακόντισε ο κόσμος και μόνο την αξία του! Το κρίμα σ’ αυτόν και μόνο… Κηλιδώθηκε πουθενά η διαδρομή της ΑΕΚ και δεν το αντιλαμβάνομαι; Βγέστε… στο κλαρί Αεκτζήδες και πανηγυρίστε για τον μεγάλο θρίαμβο του πρωταθλήματος, και αφήστε τα troll… να πανηγυρίζουν, και… «αφήστε τους νεκρούς θάπτειν τους εαυτών νεκρούς»…

Αυτή η αυτομόληση δεν αφορά την ΑΕΚ, ο Λάζαρος μπορεί και κάποια στιγμή να «ρίψει τα τριάκοντα αργύρια» και να συμβεί το «απελθών απήγξατο», μεταφορικά μιλάω, αν και του ευχόμαστε τα καλύτερα, ειλικρινά, γιατί βοήθησε. Αυτή η αυτομόληση είναι βούτυρο στο ψωμί και αφορά αποκλειστικά και μόνο τα γνωστά φερέφωνα, που κάνουν δίωρες αθλητικές εκπομπές, για να έχουν υλικό… κουρτίνας και να τις γεμίζουν με χολή και λαλακίες σε βάρος της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη, σε μια εξώφθαλμη προσπάθεια να δουλέψουν ευλύγιστα, αλά Κομανέντσι, τη μέση στα αφεντικά τους…

Όμως, ρε Λάζαρε, ωραία διάλεξες τα χρήματα και έφυγες, βγες και πέστο αντρίκια, με το αντριλίκι που διακρίνει τους Πόντιους, και άσε τα περί εμπιστοσύνης και απειλών. Διότι. Εμπιστοσύνη η ΑΕΚ σου έδειξε και μάλιστα τυφλή, όταν σε πήρε απ’ τα αζήτητα και σε έκαμε νοματαίο. Αυτή ήταν κορυφαία πράξη εμπιστοσύνης και μόνο. Τώρα αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί αυτό είναι θέμα εγκεφάλου και μόνο, δεν φταίει για αυτό η ΑΕΚ. Για τα περί απειλών, άκου. Δεν ξέρω αν ο μάνατζέρ σου και ο δικηγόρος σου σου είπαν πως, στο Ελληνικό Δικαιικό Σύστημα το βάρος και την ευθύνη απόδειξης του καταγγέλοντος κάτι την έχει αποκλειστικά και μόνο ο καταγγέλων.

Με μεγάλη απορία θα περιμένουμε στο ποινικό δικαστήριο, που θα σε οδηγήσει η ΑΕΚ, και έτσι πρέπει να κάνει, γιατί έμμεσα την χαρακτηρίζεις «υπόκοσμο» και θίγεις την τιμή και την υπόληψη, εσύ, όπως και ο καθένας μας, νάνος και πόα, μπροστά στο μεγαλείο ενός ιστορικού σωματείου, να δούμε, λοιπόν εκεί στο δικαστήριο τι αποδείξεις περί απειλών θα προσκομίσεις…

Λάζαρε, στο καλό και με τη νίκη και σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου, γιατί εμείς δεν είμαστε μίζεροι, αλλά μεγαλόκαρδοι. Μόνο μια υπενθύμιση. Φρόντισε να ανακαλέσεις τις επαίσχυντες δηλώσεις σου για εμπιστοσύνη και απειλές. Είναι κρίμα να φύγεις σαν Νέστορας Μάτσας. Πες το ευχαριστώ σου και άντε στο καλό. Και συ καλά έκανες για τα εκατό χιλιάρικα παραπάνω, αλλά και η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης σοφά πράτουν και δεν δαπανούν 1.500.000€ για ένα 32άρη, όσο καλός και αν είναι. Με αυτά τα χρήματα φέρνεις απ’ την Πορτογαλική αγορά τρεις νέους Σιμόες!

Τώρα γιατί τα δαπανούν άλλοι, είναι δικό τους θέμα, προφανώς είναι το el dorado, είναι η γη της Χαναάν, απ’ την οποία ρέει μέλι και γάλα… Και συ κόσμε της ΑΕΚ, δεν έχεις άλλο δρόμο να τραβήξεις παρά των πανηγυρισμών και των θριάμβων για μια ομάδα που επέστρεψε αρχ@δ@τ@ και είναι έτοιμη για πολύ – πολύ μεγάλα πράγματα! Κοντολογίς το θυμόσοφο του λαού μας: Tο μοναστήρι να είναι καλά…

Σχετικά με Θοδωρής Γεωργάκης

Θοδωρής Γεωργάκης
Γεννήθηκα στους Σφακιώτες Λευκάδος. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ξεκίνησα την δημοσιογραφία το 1985 και θήτευσα στο Μεγάλο Αθλητικό Σχολείο που ονομάζονταν του οποίου διετέλεσα αρχισυντάκτης στο Σχολείο που ονομάζονταν ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ του οποίου διετέλεσα αρχισυντάκτης. Δούλεψα ακόμη στις εφημερίδες ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΞΟΡΜΗΣΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και στην ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ μέχρι το 2000. Έκτοτε έκανα καριέρα σαν τραπεζικό στέλεχος έως το 2014 όταν και πάλι επέστρεψα στην αθλητική δημοσιογραφία. Ασχολούμαι, επί πλέον σαν συγγραφέας με την συγγραφή βιβλίων κυρίως Λαογραφικού περιεχομένου, ενώ, συγχρόνως βρίσκεται στα σκαριά για τύπωση και έκδοση μια ποιητική μου τριλογία εκατό ποιημάτων με τον τίτλο Ταυροκαθάψια.

Ελέγξτε επίσης

Χούμελς: «Περιμένουμε καυτή ατμόσφαιρα με ΑΕΚ»

Ο κεντρικός αμυντικός των Βαυαρών μίλησε για την μεγάλη αναμέτρηση της Τρίτης. Ο Ματς Χούμελς …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com