Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Θοδωρής Γεωργάκης: Ο Κονέ και οι τσαπατσουλιές

Θοδωρής Γεωργάκης: Ο Κονέ και οι τσαπατσουλιές

Ο Θοδωρής Γεωργάκης αρθρογραφεί για την περίπτωση απόκτησης του Παναγιώτη Κονέ από την ΑΕΚ.

Διαβάζουμε καθημερινά πως η ΑΕΚ έχει στα υπ’ όψιν της και την επάνοδο του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα. Περίφημα! Θα υπερκεράσουμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορούσε να είχε προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στο χειμαζόμενο μέχρι τώρα κέντρο της ομάδας… Και σκόπιμα χρησιμοποιώ ιστορικό χρόνο, γιατί ο μελλοντικός, για τον ποδοσφαιριστή Κονέ είναι ακόμη μια ανορθογραφία, ακόμη ένας αμοραλισμός στο σχεδιασμό της ΑΕΚ και θα εξηγήσουμε το γιατί.

Αν θυμάσθε καλά οι αναγνώστες, πέρυσι ο Κονέ είχε αποκτηθεί στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με αποτέλεσμα να μη μετέχει στην προετοιμασία και να χρειασθεί τρεις ολόκληρους μήνες να επανέλθει σε φυσική κατάσταση και να ενσωματωθεί στην ομάδα!!! Ενσωματώθηκε μετά τα περυσινά Χριστούγεννα και προσέφερε πράγματι τεράστιες υπηρεσίες και είχε πολλή μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με βάσει το ανωτέρω χειροπιαστό και πρακτικό συμπέρασμα πάμε στη σημερινή υποθετική απόκτηση του Κονέ. Αν αποκτηθεί δε θα χρειαστεί τουλάχιστον πάλι τρεις μήνες να επανέλθει σε φυσική κατάσταση, όσο και να προπονείται μόνος του, με δεδομένο μάλιστα πως απέχει έξι μήνες από συστηματικές προπονήσεις ομάδας; Οπότε η εφετινή χρονιά μάλλον θα είναι χαμένη για ουσιαστική προσφορά απ’ τη μεριά του ποδοσφαιριστή. Και έχει επί πλέον καβαλήσει τα τριάντα…

Το θέμα αλλάζει, αν συνυπολογίσουμε τα δεδομένα κιτρινόμαυρα αισθήματα του Κονέ και το θάρρος και την παρουσία με την οποία υπερασπίστηκε την ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις χυδαιότητες του Βιερίνια, πράγμα που δεν τόλμησε κανένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της ομάδος!!! Αυτό και μόνο είναι ικανό από μόνο του να του δώσει και πάλι μια νέα ευκαιρία στο ρόστερ της ΑΕΚ! Όμως για λύση εφεδρική και απ’ του χρόνου πλέον… Διότι αν ήθελε πραγματικά τον παίκτη η ΑΕΚ, έπρεπε ήδη να τον έχει απ’ τον περασμένο Νοέμβρη σε εντατική προετοιμασία, ώστε να μπορέσει να προσφέρει εδώ και τώρα ουσιαστικές υπηρεσίες στην ομάδα…

Σχετικά με Θοδωρής Γεωργάκης

Θοδωρής Γεωργάκης
Γεννήθηκα στους Σφακιώτες Λευκάδος. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ξεκίνησα την δημοσιογραφία το 1985 και θήτευσα στο Μεγάλο Αθλητικό Σχολείο που ονομάζονταν του οποίου διετέλεσα αρχισυντάκτης στο Σχολείο που ονομάζονταν ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ του οποίου διετέλεσα αρχισυντάκτης. Δούλεψα ακόμη στις εφημερίδες ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΞΟΡΜΗΣΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και στην ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ μέχρι το 2000. Έκτοτε έκανα καριέρα σαν τραπεζικό στέλεχος έως το 2014 όταν και πάλι επέστρεψα στην αθλητική δημοσιογραφία. Ασχολούμαι, επί πλέον σαν συγγραφέας με την συγγραφή βιβλίων κυρίως Λαογραφικού περιεχομένου, ενώ, συγχρόνως βρίσκεται στα σκαριά για τύπωση και έκδοση μια ποιητική μου τριλογία εκατό ποιημάτων με τον τίτλο Ταυροκαθάψια.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Γιώργος Νικολάου- Ένας εύψυχος μύστης των Ενωσίτικων αξιών!

Η εμπειρία μας από τις αθλητικές κοινωνίες συγκλίνει στη διαπίστωση ότι τρία είναι τα ουσιώδη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com