Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Τη Δευτέρα οι υπογραφές στην ΓΓΑ για το νέο σπίτι της «Βασίλισσας»!

Τη Δευτέρα οι υπογραφές στην ΓΓΑ για το νέο σπίτι της «Βασίλισσας»!

Επισημοποιείται η μετακίνηση της ΑΕΚ στο παλάτι της στα Άνω Λιόσια! 

Ολοκληρώνονται και τα τελευταία τυπικά ζητήματα για την αποχώρηση της «Βασίλισσας» από το ΟΑΚΑ και τη μετακίνησή της στο νέο της σπίτι στα Άνω Λιόσια! Όπως ανακοίνωσε η ΓΓΑ τη Δευτέρα θα πέσουν οι υπογραφές που θα επιτρέπουν στην ΑΕΚ να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο νέο της γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

Τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, στις 10:30 θα συνυπογραφεί το «Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», μεταξύ της ΓΓΑ, της ΚΑΕ ΑΕΚ, του Δήμου Φυλής, του ΣΕΦ και των Ομοσπονδιών που κάνουν χρήση του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αρένα του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων («Σπίτι της Πάλης»).

Θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, η διοίκηση του ΣΕΦ και εκπρόσωποι των Taekwondo, Πάλης, Τζούντο, Καράτε, Παγκρατίου, Ζίου Ζίτσου, Kick Boxing και Γουσού Κουνγκ Φου.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Στην Τουρκ Τέλεκομ ο Ο’Μπράιαντ

Μία «δυνατή» ενίσχυση, για την αντίπαλο της «Βασίλισσας» στους «16» του BCL. Μία μεγάλη προσθήκη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com