Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τη Δευτέρα η κηδεία του άτυχου εργάτη

Τη Δευτέρα η κηδεία του άτυχου εργάτη

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον 60χρονο άτυχο εργάτη στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας

Ο άτυχος εργάτης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη, έπειτα από πτώση από τη σκαλωσιά που βρισκόταν, και η κηδεία του θα λάβει χώρα στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου στις 15:00 τη Δευτέρα (14/01).

Από την πρώτη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα ο κ. Αλέξανδρος Μεταξάς από την εργολήπτρια εταιρία ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ επικοινώνησε με την οικογένεια του εργαζόμενου και προσφέρθηκε να καλύψει ως ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ τα έξοδα της κηδείας.

Επίσης, όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι παρέχει δωρεάν τον τάφο στον Κόκκινο Μύλο.

Στο πλευρό της οικογένειας του άτυχου εργάτη βρίσκεται και η ΑΕΚ, η οποία έχει επικοινωνήσει ως ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ μαζί της, γνωστοποιώντας το τι πρόκειται να κάνει, κάτι όμως που δεν αναμένεται να δημοσιοποιηθεί.

Στην ΑΕΚ περιμένουν επίσης τα επίσημα πορίσματα της έρευνας που έχει ανοίξει, σεβόμενοι απόλυτα τη μνήμη του νεκρού. Μέχρι στιγμής από την Επιθεώρηση Εργασίας δεν προκύπτει κάτι το επιβαρυντικό για το εργοτάξιο και τα μέτρα ασφαλείας, ωστόσο θα χρειαστούν και τα επίσημα πορίσματα της έρευνας που αναμένονται.

Από τη μεριά της η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ δεν πρόκειται να κάνει κανένα σχόλιο μέχρι η υπόθεση να πάρει δικαστικά τον δρόμο της. Η έως τώρα προανάκριση διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας, στο οποίο έχουν καταθέσει άπαντες.

Σχετικά με Βάιος Παπακωνσταντίνου

Βάιος Παπακωνσταντίνου
O Βάιος Παπακωνσταντίνου είναι γεννημένος το 1998. H αγάπη του για το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για την ΑΕΚ είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί με την αρθρογραφία και να συμβάλει στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των φίλων της ομάδας μας. Ο Βάιος είναι ο αρμόδιος για την επεξεργασία και την δημιουργία φωτογραφιών και βίντεο του AEK PASSION.

Ελέγξτε επίσης

Καλή τύχη αγόρια…

Η ζωή προχωράει, τίποτα δεν κρατάει για πάντα… Ειδικά στον Αθλητισμό, πάντα υπάρχουν αφίξεις, αναχωρήσεις, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com