Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τη Δευτέρα ο αγιασμός και η media day της Βασίλισσας!

Τη Δευτέρα ο αγιασμός και η media day της Βασίλισσας!

Η αγωνιστική περίοδος ξεκινά σιγά σιγά για την ΑΕΚ,και έτσι στα πλαίσια της καθιερωμένης media day για τη Basket League και το BCL,θα τελεσθεί και ο αγιασμός από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη, κ. Παντελεήμονα (Παπασυννεφάκη) χωρίς τη παρουσία κόσμου.

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι τη Δευτέρα (23/09), και ώρα 15:00, θα πραγματοποιηθεί η «Media Day» της περιόδου 2019-2020, για Basket League, αλλά και για ΒCL (Basketball Champions League).

Οι αθλητές και οι προπονητές της «Βασίλισσας» θα βρίσκονται στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου για 40 λεπτά.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. να βρίσκονται έως τις 14:30 στην αίθουσα Τύπου (είσοδος  Press), ώστε να παραλάβουν τις ετήσιες διαπιστεύσεις τους και στις 14:45 να οδηγηθούν στην κεντρική σάλα με τη συμβολή των στελεχών και εθελοντών της Διεύθυνσης Επικοινωνίας.

Επίσης, στις 15:45 πρόκειται να τελεσθεί ο Αγιασμός της «Βασίλισσας», στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, υπό τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη, κ. Παντελεήμονα (Παπασυννεφάκη). Ο Αγιασμός θα τελεσθεί σε κλειστό κύκλο, ήτοι δίχως την παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου και κόσμου.

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Παπαθεοδώρου: «Ξεκινάμε στη διοργάνωση με πολύ μεγάλη διάθεση και επιθυμία, για νίκη στο αυριανό παιχνίδι»

Στη Media Day της ΚΑΕ ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού (16/10) αγώνα με την Ορτέζ για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com