Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τη Δευτέρα ο αγιασμός και η media day της Βασίλισσας!

Τη Δευτέρα ο αγιασμός και η media day της Βασίλισσας!

Η αγωνιστική περίοδος ξεκινά σιγά σιγά για την ΑΕΚ,και έτσι στα πλαίσια της καθιερωμένης media day για τη Basket League και το BCL,θα τελεσθεί και ο αγιασμός από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη, κ. Παντελεήμονα (Παπασυννεφάκη) χωρίς τη παρουσία κόσμου.

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι τη Δευτέρα (23/09), και ώρα 15:00, θα πραγματοποιηθεί η «Media Day» της περιόδου 2019-2020, για Basket League, αλλά και για ΒCL (Basketball Champions League).

Οι αθλητές και οι προπονητές της «Βασίλισσας» θα βρίσκονται στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου για 40 λεπτά.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. να βρίσκονται έως τις 14:30 στην αίθουσα Τύπου (είσοδος  Press), ώστε να παραλάβουν τις ετήσιες διαπιστεύσεις τους και στις 14:45 να οδηγηθούν στην κεντρική σάλα με τη συμβολή των στελεχών και εθελοντών της Διεύθυνσης Επικοινωνίας.

Επίσης, στις 15:45 πρόκειται να τελεσθεί ο Αγιασμός της «Βασίλισσας», στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, υπό τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη, κ. Παντελεήμονα (Παπασυννεφάκη). Ο Αγιασμός θα τελεσθεί σε κλειστό κύκλο, ήτοι δίχως την παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου και κόσμου.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Tέλος ο Κρικιοτόιου από την ΑΕΚ

Τίτλοι τέλους για τον Ρουμάνο ίντερ. Ο Μπογδάν Κρικιοτόιου αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, ο οποίος …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com