Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Τη δημιουργία τμήματος Kick Boxing ανακοίνωσε η ΑΕΚ! (pic)

Τη δημιουργία τμήματος Kick Boxing ανακοίνωσε η ΑΕΚ! (pic)

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής.

Ακολουθεί παρακάτω με σχετική εικόνα:

«Η ΑΕΚ συνεχίζει την δημιουργία νέων τμημάτων συνεισφέροντας στην καλλιέργεια και ανάπτυξη όσο το δυνατόν περισσότερων αθλημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΑΕΚ ανακοινώνει με υπερηφάνεια την δημιουργία τμήματος Kick Boxing, το οποίο εντάσσεται στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια.

Το Kick Boxing αποτελεί ένα από τα κορυφαία μαχητικά αθλήματα, καθώς περιλαμβάνει τεχνικές της πυγμαχίας, αλλά και λακτίσματα από καράτε και τάε κβο ντο.

Προπονητής του νέου τμήματος του Συλλόγου αναλαμβάνει ο καταξιωμένος Παναγιώτης Τοτόμης, ενώ έφορος αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Χαραλάμπους, ο οποίος ήδη ασκεί και τα καθήκοντα του εφόρου του τμήματος πυγμαχίας. Τους υπεύθυνους του νέου τμήματος του Συλλόγου, υποδέχθηκε στα γραφεία του Συλλόγου ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, κ. Νίκος Δευτεραίος.

Εκτός του αγωνιστικού τμήματος, θα λειτουργήσουν και τμήματα ακαδημιών.

Η ΑΕΚ, παράλληλα, καλεί όλους όσους επιθυμούν να εγγραφούν στο τμήμα και να μάθουν από τους καλύτερους το εντυπωσιακό άθλημα του Kick Boxing.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2102584582 (Γραφεία ΑΕΚ), 6936519084 (Παναγιώτης Τοτόμης-Προπονητής) και το mail: info@aek.gr.

Ο προπονητής του τμήματος, Παναγιώτης Τοτόμης, δήλωσε στο aek.gr: “Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την τιμή που μου κάνουν να αναλάβω προπονητής του τμήματος Kick Boxing. Δίνω το λόγο μου πως θα κάνω ό,τι καλύτερο για τον Σύλλογο και το τμήμα. Καλώ όλο τον κόσμο να φέρει τα παιδιά του στον αθλητισμό και στο τμήμα Kick Boxing, να γυμναστούν μαζί μας και να ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ“.

Ο έφορος, Λεωνίδας Χαραλάμπους, με τη σειρά του σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: “Το τμήμα Kick Boxing είναι γεγονός για την οικογένεια της ΑΕΚ. Καλωσορίζουμε τον προπονητή Παναγιώτη Τοτόμη στο νεοσύστατο τμήμα. Όλοι είμαστε σίγουροι ότι με σκληρή δουλειά το τμήμα θα ακολουθήσει και θα πετύχει τον στόχο της ΑΕΚ που είναι η κατάκτηση της κορυφής“.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Δημητρούλιας: «Επαγγελματική νίκη η σημερινή, η πρόκριση το ζητούμενο»

Ο κόουτς του τμήματος χάντμπολ αναφέρθηκε στην σημερινή επικράτηση – πρόκριση της ΑΕΚ εναντίον του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com