Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Tι να λέμε τώρα…

Tι να λέμε τώρα…

Έχω γράψει πολλές φορές για τον γυναικείο θρύλο του Ελληνικού Χάντμπολ, την Βάσω Σκάρα….

Πάντα όμως, θα υπάρχει και κάτι άλλο να γράψω, κάτι άλλο να πω… Βλέπεις, οι διακρίσεις δεν σταματούν να έρχονται για την Βάσω…

Ο ΠΣΑΤ, αποφάσισε στην εκδήλωση που θα κάνει 14 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, να την βραβεύσει με το βραβείο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους…. 45 Μαΐων η Βάσω και ακόμα εν ενεργεία σε σάλα και μπιτς….

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το καλοκαίρι και καλύτερη Σπεσιαλίστ…. Πόσα παράσημα πια, πόσοι τίτλοι ακόμα για αυτήν την γυναίκα, που άλλαξε την αθλητική ιστορία ενός ολόκληρου νομού… Η Βάσω πριν μερικές μέρες έχασε τον πατέρα της, που είχε σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες… Είναι δυνατή όμως και αντέχει….

Ίσως αυτή η βράβευση, απαλύνει λιγάκι τον πόνο και χαρίσει την ηθική ικανοποίηση σε μια γυναίκα – αθλήτρια πρότυπο, που είχε την ατυχία, να μεγαλουργήσει σε ένα άθλημα που δεν ήταν τόσο δημοφιλές…

Ζωντανός θρύλος η Βάσω, ένας σεμνός, υπέροχος άνθρωπος, που η πολυετής ενεργή παρουσίας της, είναι κόσμημα για το άθλημά μας….

Τιμή για όλο το Χάντμπολ η βράβευση της Βάσως και φυσικά θα είμαστε εκεί για να συμμετάσχουμε και να τιμήσουμε με την παρουσία μας, αυτό το κορυφαίο γεγονός….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για την εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων

Ποστάρισμα πριν από λίγο της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εκδήλωση μνήμης στο Ηρώδειο. Δείτε την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com