Η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων και ο κόσμος της θα έχει την ευκαιρία να το παρακολουθήσει τηλεοπτικά.
Την Πέμπτη 17 Ιουλίου στις 21:00, η Ένωση θα υποδεχθεί την κυπριακή Ομόνοια στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, σε μια δυνατή πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Action 24, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους που δεν θα βρεθούν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το σπίτι.
Ο προπονητής Μάρκο Νίκολιτς θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του, λίγες ημέρες πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της σεζόν. Το φιλικό με την Ομόνοια αναμένεται να αποτελέσει και την τελική «γενική πρόβα» για την ΑΕΚ, με φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

