Αρχική / ΚΥΠΕΛΛΟ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τιμωρήθηκε η ΑΕΚ με 6.000 ευρώ πρόστιμο για τον τελικό

Τιμωρήθηκε η ΑΕΚ με 6.000 ευρώ πρόστιμο για τον τελικό

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 6.000 ευρώ, για τα όσα έγιναν στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ η ομάδα της θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με 26.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις σχετικά με τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠAOK-AEK, o οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 11/5/2019.

Kηρύσσει τις εγκαλούμενες Π.Α.Ε. με τις επωνυμίες “Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.” και “Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.” πειθαρχικά ελεγκτέες για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα.

Επιβάλλει α) στην πρώτη εγκαλούμενη “Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.” συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ και β) στη δεύτερη εγκαλούμενη “Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.” χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Στη διάθεση του Καρέρα για το παιχνίδι στο Χαριλάου ο Μιχάλης Μπακάκης!

 Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο Έλληνας διεθνής μπακ είναι έτοιμος για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com