Μετά την πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν, η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει στα playoffs του Εuropa League και το εμπόδιο της Βόλφσμπουργκ, την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για να περάσει στη φάση των ομίλων.
Ορίστηκαν η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ-Βόλφσμπουργκ για τα playoffs του Europa League και ο διαιτητής που θα σφυρίξει την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Στις 21:45 λοιπόν ορίστηκε η σέντρα του αγώνα για το κρίσιμο ματς πριν τους ομίλους, που θα δώσει επιπλέον βαθμούς στην Ελλάδα στο κυνήγι για τη διατήρηση κάποιας θέσης στο ευρωπαϊκό ranking που θα εξασφαλίζει εισιτήρια για τις μεγάλες διοργανώσεις.
Παράλληλα, η έκπληξη έχει να κάνει με τον ορισμό του διαιτητή, αφού είναι ένας …παλιός γνώριμος από το ματς του περασμένου Μαρτίου εναντίον του Άρη στο Κύπελλο, με τα πολλά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου!Ο Ισπανός Αρτούρ Σοάρες Ντίας θα επιστρέψει την ερχόμενη Πέμπτη στον ”τόπο του εγκλήματος”, αφού ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ για να σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Βόλφσμπουργκ!
