Αρχική / AEKPASSION / Την Κυριακή στην Ελλάδα ο Χάμερ

Την Κυριακή στην Ελλάδα ο Χάμερ

Το νέο απόκτημα της «Βασίλισσας» έρχεται σε δύο ημέρες από σήμερα στην Αθήνα.

Ο Ίαν Χάμερ αναμένεται να έρθει την Κυριακή (10/10) το πρωί στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, αφού θα αντικαταστήσει τον Μάνι Χάρις.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα πέρασει από τις απαραίτητες εξετάσεις, ιατρικές και εργομετρικές και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα μας, για να τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Δέδα.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Βλέπει τον Έρικ Μπάκνερ η ΑΕΚ!

  Η Ένωση κοιτάζει παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ Η ΑΕΚ ψάχνει στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com