Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Futsal / Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, το Δούκας – Α.Ε.Κ.

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, το Δούκας – Α.Ε.Κ.

Το ντέρμπι της Futsal Super League, θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου.

Αυτές τις μέρες δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Η  «κιτρινόμαυρη» ομάδα συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει για την 5η αγωνιστική της Futsal Super League τον Δούκα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 19:00 μ.μ. το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Δαϊς  οι παίκτες του Γιάννη Ζιάβα θα αγωνιστούν μόνο για το διπλό, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσουν το απόλυτο.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Μάνος: «Η πανδημία αυτή είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους,να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας»

Ο παίκτης της ΑΕΚ που αγωνίζεται στην ομάδα του futsal μίλησε στο Futsalhellas.com και όντας νοσηλευτής …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com