Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Την Τετάρτη τα εισιτήρια του Final 4

Την Τετάρτη τα εισιτήρια του Final 4

Την Τετάρτη αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το Final 4 του Basketball Champions League, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 4-6 Μαΐου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίων την πρώτη ή και τη δεύτερη μέρα διάθεσής τους θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ. Σε ό,τι αφορά στις τιμές, πρέπει να τονίσουμε πως μετά από διαπραγματεύσεις επετεύχθη τελικά η τιμή των εισιτηρίων να είναι στα 50 ευρώ και για τα 4 ματς του Final 4 (Δηλαδή για τους δύο ημιτελικούς την Παρασκευή 4 Μαΐου και τον μεγάλο και μικρό τελικό την Κυριακή 6 Μαΐου).

Ωστόσο, θα υπάρχουν προς αγορά και εισιτήρια των 30 ευρώ που θα αφορούν τους αγώνες μόνο μίας εκ των δύο αγωνιστικών ημερών. Δηλαδή κάποιος που θα αγοράσει το εισιτήριο των 30 ευρώ, θα πρέπει να διαλέξει αν θέλει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της Παρασκευής ή της Κυριακής. Βέβαια, ανάμεσα στα 15 χιλιάδες εισιτήρια που θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου, θα υπάρχουν και πιο ακριβά πακέτα από αυτό των 50 ευρώ.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό deal, αν σκεφτεί κανείς πως στο περσινό Final 4 της Τενερίφης τα εισιτήρια κόστιζαν 80 ευρώ, δηλαδή 30 ευρώ περισσότερα απ’ότι φέτος και για τους 4 αγώνες. \

 

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένουμε με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Νίκη 66-57 για τη Βασίλισσα στο Ρέθυμνο

Νίκη για τη Βασίλισσα επί του Ρεθύμνου στην Κρήτη με σκορ 57-66. Η Ένωση πετυχε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com