Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το 3ο Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών 2020-21

Το 3ο Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών 2020-21

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το 3ο και τελευταίο για τη σεζόν 2020-21 Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ διοργανώνεται διαδικτυακά στις 5-6 Ιουνίου. Παρά την ιδιαίτερη και πολύ δύσκολη συγκυρία που βίωσε και βιώνει η κοινωνία, μέριμνα της Διεύθυνσης Δικτύου ήταν και είναι να συνεχίσει η επικοινωνία με τους συνεργαζόμενους συλλόγους με κάθε δυνατό τρόπο. Γι’ αυτό και στη σεζόν που τελειώνει πραγματοποιήθηκαν ήδη δύο διαδικτυακά σεμινάρια τον Σεπτέμβριο και τον Φεβρουάριο και θα γίνει άλλο ένα αυτό το σαββατοκύριακο.

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, θα έχει ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης που θα ανοίξει το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου αναλύοντας τον «οδικό χάρτη» της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, ενώ η μέρα θα κυλήσει με εισηγήσεις τεχνικού περιεχομένου από τους προπονητές των ομάδων της Κ10-11 Στέλιο Ορφανίδη, της Κ13 Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο και της Κ15 Γενναίο Καραχάλιο, αλλά και από τον επικεφαλής του τμήματος scouting Δημήτρη Ρούσσο.

Ωστόσο, η θεματολογία του σεμιναρίου δεν θα είναι καθαρά τεχνική, αλλά θα επεκταθεί και σε εξωαγωνιστικά θέματα. Για την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί εισηγήσεις από τον γιατρό της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ Χάρη Λάλο, από τους εκπροσώπους της εταιρείας αθλητικής Football Pro και από την social media manager της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Χριστίνα Κορομηλά σχετικά με τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Welcome Through Footballτο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους πρόσφυγες που σκοπό έχει την καλύτερη προσαρμογή τους στις χώρες υποδοχής τους μέσω του ποδοσφαίρου.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του διημέρου».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Μήτογλου: «Σκοράραμε στα πρώτα λεπτά, μαθαίνουμε από τα λάθη μας»

Ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης μίλησε στο αθλητικό site to10.gr για το ματς με τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com