Αρχική / AEKPASSION / Το AEKPASSION αναζητά συνεργάτες!

Το AEKPASSION αναζητά συνεργάτες!

Αν σπουδάζεις αθλητική δημοσιογραφία ή έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου στον χώρο, το AEKPASSION σε περιμένει!

Το AEKPASSION αναζητά συνεργάτες και δίνει την ευκαιρία σε άτομα που σπουδάζουν αθλητική δημοσιογραφία ή σε όσους έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές στον χώρο να ασχοληθούν επαγγελματικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο!

Η συμμετοχή στη ροή, την αρθρογραφία του site, αλλά μέχρι και την παρουσία σε ραδιοφωνικές εκπομπές και μεταδόσεις αγώνων της ΑΕΚ είναι ένα από τα πολλά προνόμια που θα αποκτήσουν όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένειά μας!

Φυσικά, υπάρχει η ευκαιρία για όσους επιλέξουν το AEKPASSION να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με παλαιμάχους-θρύλους της Ένωσης, ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που έχουν κιτρινόμαυρα αισθήματα, μέχρι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της!

Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνήσετε με το site μέσω του E-mail μας, aekpassion21@gmail.com!

Στείλτε το βιογραφικό σας στο παραπάνω E-mail και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

«Παίζεται» του Αμραμπάτ για Τούμπα

Ο Μαροκινός εξτρέμ παραμένει αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Νόρντιν Άμραμπατ αποχώρησε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com