Αρχική / AEKPASSION / Το AEKPASSION αναζητάει συνεργάτες και δίνει την ευκαιρία!

Το AEKPASSION αναζητάει συνεργάτες και δίνει την ευκαιρία!

Το AEKPASSION λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια έχοντας αποκτήσει με σταθερά βήματα, τον κόσμο του. Με 12,5 χιλιάδες followers στο facebook και τους 2,6 χιλιάδες followers στο instagram. Τώρα το site μας, αναζητάει συνεργάτες για να στελεχώσει την ομάδα του και να δώσει τη δυνατότητα σε σπουδαστές ή απόφοιτους δημοσιογραφίας να ενσωματωθούν στο χώρο της ενημέρωσης. 

Το aekpassion.gr είναι site καθημερινής ενημέρωσης αποκλειστικά για την ΑΕΚ. Μέσα στο site μαθαίνει ο εκκολαπτόμενος δημοσιογράφος τις πραγματικές συνθήκες εξάσκησης της δημοσιογραφίας. Η ροή ειδήσεων απαιτεί τη βασική γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και την ταχύτητα στην ανάρτηση της είδησης, πάντα όμως με τη διασταύρωση όσων γράφονται.

Σαν μέλος του aekpassion.gr μπορείς να εξελιχθείς ατομικά και να λειτουργήσεις ομαδικά, όπως ακριβώς και στο έξω κόσμο του “αύριο”. Μέσα από το site δίνονται ευκαιρίες για Pregame show και μεταδόσεις από τα γήπεδα όπου παίζει η ΑΕΚ. Με το να γίνεται ρεπορτάζ από τα γήπεδα με συνεχή παρουσία στα δημοσιογραφικά των γηπέδων. Ακόμα και σε άτομα που ζουν εκτός Αττικής αλλά υπάρχουν ομάδες στα πρωταθλήματα, όπως (Θεσσαλονίκη,Λάρισα,Ιωάννινα,Κρήτη κ.α.). Επίσης δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις και ραδιοφωνικές εκπομπές. Ενώ υπάρχει πάντα και η ευχέρεια για περαιτέρω προτάσεις καθώς αναζητάμε άτομα με νέες ιδέες, γνώσεις και μεράκι.

Αν ενδιαφέρεσαι στείλε στο email του site aekpassion21@gmail.com δείγμα γραφής ή βιογραφικό σημείωμα.

Βρες μας στο instagram ΕΔΩ

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, ανυπομονούμε τα email σας με δείγμα γραφής ή βιογραφικό σημείωμα. 

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

«Ανεβάζει» τον Παυλάκη η ΑΕΚ

Έπειτα από την οριστική αποχώρηση του Μηνά Λυσάνδρου από την ΠΑΕ, η «Ένωση» ενεργοποιεί περισσότερο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com