Αρχική / AEKPASSION / Το AEKPASSION κλείνει 4 χρόνια «ζωής»!

Το AEKPASSION κλείνει 4 χρόνια «ζωής»!

Χρόνια μας πολλά! Το AEKPASSION φτάνει τα 4 χρόνια ασταμάτητης λειτουργίας, χάρη φυσικά σε εσάς και την τεράστια στήριξη που παίρνουμε καθημερινά!

Ήταν 18 Οκτωβρίου του 2016… Ο Μιχάλης Μικελλής, μαζί με τον βασικό χρηματοδότηση και συνιδιοκτήτη του AEKPASSION, Τάσο Κυριτζόγλου αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα site που θα προσφέρει κάτι διαφορετικό στο «κιτρινόμαυρο» κοινό, θα τιμά και θα σας θυμίζει την ιστορία του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα, αλλά και θα βρίσκεται εδώ για να σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για όλες τις ειδήσεις από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ!

Ο καθοδηγητής της προσπάθειας και πρώτος στην ιεραρχία του AEKPASSION, Μιχάλης Μικελλής είναι αυτός που με τις γνώσεις, την εμπειρία, τις γνωριμίες του, αλλά πάνω από όλα την ΑΝΘΡΩΠΙΑ στέκεται δίπλα σε ΟΛΑ τα μέλη του site σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή τους, αλλά και βοηθά το site να αναπτύσσεται καθημερινά!

Μαζί με τον Θοδωρή Μιμίκο που αποτέλεσε την πρώτη προσθήκη στο team, ξεκίνησε μία ομάδα που θεωρείται περισσότερο οικογένεια, παρά απλοί συνεργάτες σε μια προσπάθεια!

Αμέσως, έσκασαν και τα πρώτα «μπαμ» στο AEKPASSION, καθώς με ένα μόλις τηλεφώνημα δέχτηκαν να ενταχθούν στην ομάδα χωρίς καμία δεύτερη σκέψη οι Κώστας Σταματιάδης, Κυριάκος Χήνας, Γιώργος Ζαχαριάδης (γνωστός και ως ΤΕΜΟΝ ΑΕΚ) που με το κύρος, τις γνώσεις, αλλά και τα έργα που έχουν πράξει για την Ένωση έδειξαν τον διαφορετικό δρόμο που θα πορευθεί το site! Φυσικά, μεγάλη μας τιμή αποτελεί η παρουσία των Θοδωρή Γεωργάκη και Δημήτρη Παλαμιδάκη, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία ως άκρως επιτυχημένοι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια!

Από το AEKPASSION δεν μπορούσαν να λείπουν δύο τεράστιες μορφές της μπασκετικής ΑΕΚ… Οι Νικόλας Μαργαρίτης και Γιώργος Κουράντος! Στυλοβάτες, αμφότεροι, της προσπάθειάς μας από την αρχή, δίνοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τον παλμό από τις μεταδόσεις που έκαναν – και συνεχίζουν με τεράστια επιτυχία – σε κάθε παιχνίδι της «Βασίλισσας» εντός και εκτός Αττικής!

Στην αρχή, όπως είναι λογικό, προσπαθήσαμε να κάνουμε αργά και σταθερά τα πρώτα μας βήματα. Σιγά-σιγά μπήκαμε στον χώρο των μεταδόσεων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, με συνεχή παρουσία στα γήπεδα! Με δυνατή παρουσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και αρκετά μέλη να βρίσκονται στην επαρχία καταφέραμε να χτίσουμε κάτι πολύ δυνατό!

Πλέον, σήμερα 18/10/2020, θεωρείται δεδομένη κάθε παρουσία του site σε όλα τα γήπεδα, σε οποιοδήποτε άθλημα και να αγωνιζόμαστε και αυτό φυσικά συμβαίνει χάρη σε εσάς και την τεράστια στήριξη που μας δείχνετε καθημερινά!

Ο Λάκης Κοντσιώτης που δουλεύει ασταμάτητα για το site, έχει φροντίσει να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε πριν από κάθε αγώνα στο καθιερωμένο μας pre-game show, αλλά και με τις μεταδόσεις σε όλη την Αττική στα παιχνίδια του ποδοσφαίρου! Μαζί, φυσικά, και με τη συνεργασία που έκλεισε για το AEKPASSION με τον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, AΡΤ FM 90,6!

Πέρα από τα άτομα που βγαίνουν στον φακό και το ραδιόφωνο υπάρχουν και αυτοί που βγάζουν τη «βρώμικη» δουλειά… Βάρδιες, άρθρα και ασταμάτητο γράψιμο για να παραμείνει το site στο επίπεδο που του αρμόζει, αλλά και να ανεβαίνει συνεχώς! Μεταξύ αυτών, βρίσκονται οι Στράτος Γυμνάγος, Μπάμπης Εγγλέζος, Γιάννης Γρεβενάρης, Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, Δημοσθένης Καμσής, Χρήστος Παπαδόπουλος, Κυριάκος Μαντζακίδης!

Δεν φτάσαμε, ωστόσο, μόνο με αυτά τα άτομα ως εδώ… Έχουν περάσει από το AEKPASSION εκατοντάδες άνθρωποι, που ο καθένας αποχώρησε για τον δικό του λόγο. Σίγουρα, όμως, όλοι τους συνέβαλαν στη βελτίωση του site και ο καθένας αγάπησε και δέθηκε με την προσπάθεια όλων αυτών των ετών! Τους ευχαριστούμε όλους για τον χρόνο που έχουν αφιερώσει, αλλά και την προσφορά τους, βάζοντας το λιθαράκι τους για να ανεβαίνουμε συνεχώς!

Τα 4 χρόνια είναι μόνο η αρχή… Ήρθαμε για να παραμείνουμε, να σας μεταφέρουμε τα πάντα από το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, αλλά και να σας παρέχουμε την κατάλληλη συντροφιά με εκπομπές και μεγάλες συνεντεύξεις, που αναδεικνύουν κυρίως την ιστορία του συλλόγου!

Χρόνια μας πολλά και με πολλές κούπες στο νέο μας σπίτι! 

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Έβγαλε αντίδραση η ΑΕΚ και έφυγε με το τρίποντο από τα Γιάννινα

 Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com