Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το aekpassion στο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ!

Το aekpassion στο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ!

Το aekpassion έδωσε το παρών στο 2nd Conference of Sports Injuries,που γίνεται σήμερα και αύριο(21 & 22/3) στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει εικόνες από το σπουδαίο ιατρικό συνέδριο που διοργανώνει η ΑΕΚ. 

 

Βρεθήκαμε στην σημαντικότατη διεθνή επιστημονική εκδήλωση της ΑΕΚ και παρακολουθήσαμε μέρος από τις διεργασίες και ομιλίες υψηλότατου επιστημονικού επιπέδου,όπου αναλύονται από κορυφαίους επιστήμονες οι πιο σύγχρονες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της ρήξης πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Η συζήτηση δεν αφορά απλώς στη χειρουργική αντιμετώπιση και αποκατάσταση αφού συμβεί ο τραυματισμός, αλλά και στην πρόληψη στοχεύοντας στην σωστή εκγύμναση του αθλητή ώστε να μειωθεί η πιθανότητα να συμβεί το κακό.

Αναφερόμαστε σε ένα τραυματισμό που αποτελεί εφιάλτη για κάθε αθλητή, για κάθε ποδοσφαιριστή, που εκτός από το χειρουργικό κομμάτι της αντιμετώπισης, και την αποκατάσταση με φυσιοθεραπείες και σταδιακή εκγύμναση, είναι σημαντικές οι επιπτώσεις και στην ψυχολογική κατάσταση του τραυματία.

 

Το 6μηνο εξακολουθεί να είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα, κατά το οποίο ο αθλητής που υποφέρει από ρήξη πρόσθιου χιαστού επανέρχεται στις αγωνιστικές δραστηριότητες, εφόσον δεν υπάρχουν επιπλοκές ή υποτροπές.

Όλα αυτά αναλύονται από κορυφαίους επιστήμονες με επικεφαλής τους κ.κ.Λάκη Νικολάου και Άλκη Καλιακμάνη, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και φιλοξενίας στους συνέδρους.

Το συγκεκριμένο συνέδριο πιστοποιεί ότι η ΑΕΚ λειτουργεί πλέον σε διεθνή πρότυπα, όπως οι μεγάλοι Ευρωπαϊκοί Σύλλογοι καθώς η δράση της ξεπερνά κατά πολύ τις 4 γραμμές του γηπέδου και οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας υλοποιούνται προς όφελος τόσο των επαγγελματιών αθλητών, αλλά και των φιλάθλων που θέλουν να απολαμβάνουν αγωνιστική παρουσία υψηλού επιπέδου.

 

Σχετικά με Λάκης Κοντσιώτης

Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!

Ελέγξτε επίσης

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα προκριματικά του Europa League (pic)

Στο 5ο γκρουπ θα είναι η Ένωση στην αυριανή κλήρωση του Europa League!! Mία εκ των Ουτρέχτη, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com