Αρχική / AEKPASSION / Το αντίο στο «Νίκος Γκούμας» (vid)

Το αντίο στο «Νίκος Γκούμας» (vid)

Πέρασαν 18 χρόνια από όταν η ΑΕΚ αποχαιρέτισε το γήπεδο της «Νίκος Γκούμας» και έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι.

Η 3η Μαΐου 2003 έχει χαραχτεί βαθιά στην μνήμη του κόσμου της Ένωσης, καθώς έμελλε να τελεστεί ο τελευταίος αγώνας του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου στην τότε έδρα του το «Νίκος Γκούμας». Τότε ήταν που ο πρόεδρος της ομάδας ζήτησε την συμβολή όλων στην κατεδάφιση του γηπέδου, τεκμηριώνοντας την άποψη του λέγοντας πως σύντομα την θέση του μπορεί να πάρει ένα νέο καλύτερο στάδιο.

Ο λόγος του έπεισε πολλούς χωρίς να γνωρίζουν τι πραγματικά θα συνέβαινε. Από τότε έως και σήμερα συμπληρώνονται 18 ολόκληρα χρόνια με την ΑΕΚ να βρίσκεται χωρίς φυσική έδρα και όπως φαίνεται όλα αναμένεται να τελειώσουν, καθώς το νέο γήπεδο «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» ολοκληρώνεται σιγά σιγά και αναμένεται να δώσει στην Ένωση και τον κόσμο της αυτό που ονειρεύονται 18 χρόνια τώρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το τελευταίο παιχνίδι (ΑΕΚ-Άρης: 4-0) στο «Νίκος Γκούμας»:

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Βασιλαντωνόπουλος: «Δεν χωρούσε άλλο αποτέλεσμα για εμάς»

Ο ακραίος οπισθοφύλακας της ΑΕΚ ανέφερε πως η νίκη ήταν μονόδρομος και έχρισε ως MVP …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com