Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το αντίο της βασίλισσας στον Κάρλος Ναβάρο!

Το αντίο της βασίλισσας στον Κάρλος Ναβάρο!

Είναι ο κορυφαίος της γενιάς του, «κέρασε»  με πολλους πόντους τα αντίπαλα καλάθια και δεν τον φωνάζουν άδικα «La bomba» αφού κάθε φορά που έφευγε η μπάλα απο τα χέρια του σκόραρε με μεγάλη ευκολία.

Σε ένα τέτοιο παίχτη, μύθο δεν θα μπορούσε να μην υποκληθεί ακόμα και μία βασίλισσα!

Ο Κάρλος Ναβάρο ανακοίνωσε το τέλος μίας τεράστιας καργιέρας και η ΚΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να τον ευχατιστείσει για όλα όσα μας πρόσφερε μέσα στα παρκέ!

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Στους Μεγάλους απλώς κλίνεις το γόνυ. Η οικογένεια της ΑΕΚ Β.C., αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και ευχαριστήσει έναν αληθινά Μεγάλο, τον Χουάν «Λα Μπόμπα» Ναβάρο για την προσφορά του στην παγκόσμια καλαθοσφαίριση, με τη φανέλα της θρυλικής Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας.

Η απόσυρσή του από την ενεργό αθλητική δράση συνιστά ένα τέλος και μια αρχή ταυτόχρονα στα πιο σπουδαία, που προφανώς έρχονται για Εκείνον.

Δύσκολο να (του) πεις «αντίο».

Gracias por todo, Juan Carlos Navarro

Σχετικά με Μένια Καραγεώργη

Μένια Καραγεώργη
Η Μένια Καραγεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 με καταγωγή από την Τήνο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ηλιούπολης συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής όπου και ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το επάγγελμα αυτό. Ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρονιά την οδήγησε να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το ΑΕΚPASSION να ασχοληθεί με την αρθρογραφία έτσι ώστε να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Με το βλέμμα στο Φάληρο

Την Κυριακή είναι το μεγάλο ντέρμπυ της χρονιάς για την ΑΕΚ! Τελεία και παύλα! Όποιον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com