Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το δεύτερο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ

Το δεύτερο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ

Θα διεξαχθεί τον Μάρτιο.

Το διήμερο 21-22 Μαρτίου σε αίθουσα του ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το φετινό ιατρικό συνέδριο που διοργανώνει η ΑΕΚ, μετά την επιτυχία της ιατρικής ημερίδας, την περασμένη χρονιά.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει είναι αρκετά μεγάλο. Οι καλεσμένοι από το εξωτερικό θα είναι εννιά, οι σύλλογοι που θα παρευρεθούν θα είναι τέσσερις, με δύο από αυτούς να είναι η Μπαρτσελόνα και η Μίντλεσμπρο, με την πιθανότητα να πάρει μέρος και το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Επίσης, να αναφέρουμε κάτι πολύ σημαντικό, που είναι το γεγονός πως η ΑΕΚ προσκάλεσε τον κύριο Marc Vouillamoz (είναι ο head of medical and anti-doping της UEFA) ο οποίος δέχθηκε την πρόσκληση και την δεύτερη ημέρα που θα γίνει το συνέδριο, θα είναι εκείνος που θα μιλήσει για θέματα ντόπινγκ.

Τέλος, το βασικό θέμα του συνεδρίου θα είναι ο πρόσθιος χιαστός και μέσα στις ημέρες που ακολουθούν θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Λάκης Νικολάου και ο Άλκης Καλιακμάνης θα είναι οι διοργανωτές για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων», όπως έγινε και πέρυσι.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Γιώργος Νικολάου- Ένας εύψυχος μύστης των Ενωσίτικων αξιών!

Η εμπειρία μας από τις αθλητικές κοινωνίες συγκλίνει στη διαπίστωση ότι τρία είναι τα ουσιώδη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com