Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Το δεύτερο Πρωτάθλημα και πρώτο νταμπλ της Ιστορίας της πανηγύρισε σαν σήμερα, η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ! (Pic – Vid)

Το δεύτερο Πρωτάθλημα και πρώτο νταμπλ της Ιστορίας της πανηγύρισε σαν σήμερα, η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ! (Pic – Vid)

 Πριν 7 χρόνια η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της, ταυτόχρονα με το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Οι Μάγκες μετά τον πρώτο χαμένο τελικό, κέρδισαν τον δεύτερο τελικό. Στο τρίτο και τελευταίο τελικό μεγάλος πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ ήταν ο Διονύσης Γεωργιάδης ο εξτρέμ της Ένωσης με δικό του γκολ έδωσε το προβάδισμα με 25-24 και στην επομένη φάση με έκλεψε την μπάλα και χάρισε τη νίκη και το νταμπλ του 2013 στην ΑΕΚ.

Δείτε την ανάρτηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μπάουερ (ΦΩΤΟ)

 Έφτασε στην Ελλάδα για την ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ ο Αυστριακός τερματοφύλακας. Εδώ και λίγη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com