Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το διεθνές κοινωνικό project «Welcome through Football» που διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζεται αυτή τη φορά στην Πάτρα! (pics)

Το διεθνές κοινωνικό project «Welcome through Football» που διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζεται αυτή τη φορά στην Πάτρα! (pics)

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης.

Το διεθνές κοινωνικό project «Welcome through Football» που διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζεται αυτή τη φορά στην Πάτρα!
Τα παιδιά που συμμετέχουν στο project φιλοξενήθηκαν από την Ακαδημία ATLAS sport center που είναι Μέλος του Δικτύου μας, επισκέφτηκαν το κάστρο του Ρίου με θέα την Γέφυρα και στη συνέχεια αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα με τα παιδιά της Ακαδημίας. Για τον συγκεκριμένο αγώνα δημιουργήθηκε και μια φανέλα με τα σήματα των δυο ομάδων καθώς και τα λογότυπα του European Football for Development Network, της UEFA και της Athens Comics Library
Στο τέλος η άριστη φιλοξενία που τους επεφύλαξαν ολοκληρώθηκε με γεύμα προς τιμήν των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Η εκδήλωση είχε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα ενώ αναδείχθηκε ο κοινωνικός ρόλος του αθλητισμού που έχει στόχο να εμπνέει και να ενώνει τους λαούς.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Πανοραμικό πλάνο με Αγιά Σοφιά και υπογειοποίηση (pic)

Μια καλημέρα πολύ ξεχωριστή έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανεβάζοντας μια πανοραμική φωτογραφία που δείχνει την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com