Το δώρο αγάπης της ΚΑΕ ΑΕΚ στην 11χρονη Αλεξάνδρα (pic)

Το μπασκετικό τμήμα της Ένωσης δεν ξεχνάει ποτέ να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Η «Βασίλισσα» προετοιμάζεται για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προχώρησε σε μια κίνηση αγάπης για μια μικρή φίλαθλο της ομάδας που δίνει τη μάχη της ζωής της στις ΗΠΑ.

Πριν τη σημερινή προπόνηση της ομάδας στα «Δύο Αοράκια», ο Δημήτρης Μαυροειδής παρέδωσε στους εκπροσώπους της οικογένειας μια φανέλα με υπογραφές όλων των παικτών, καθώς και του προπονητή Ηλία Καντζούρη.

- Advertisement -

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -