Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το «δώρο» στο BCL από τον Μάκη Αγγελόπουλο

Το «δώρο» στο BCL από τον Μάκη Αγγελόπουλο

Εκτός από τα καλοκαιρινά δώρα στους φίλους της «Βασίλισσας» από τον Μάκη Αγγελόπουλο μετά τις ανανεώσεις ( Ματσιούλις, Σαντ Ρος), και τις μεταγραφές (Λάνγκφορντ, Σλότερ, Ρέι), απομένει η μεταγραφή ενός ξένου ακόμη για τη θέση «4» αντίστοιχου επίπεδου η ΑΕΚ πόσο ισχυρή γίνεται.

Ο ισχυρός άντρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, όμως θα κάνει ακόμη ένα δώρο προς το BCL κι εμμέσως προς την ΑΕΚ, αλλά και τις άλλες ομάδες.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Νίκου Μπουρλάκη στο Sportime.gr, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη συμφωνία με πανίσχυρο και χρυσό χορηγό για το BCL.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime.gr, o Μάκης Αγγελόπουλος με μεθοδευμένες κινήσεις ήταν καθοριστικός παράγοντας στην τεράστια συμφωνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνώστες αλλά επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για μια συμφωνία που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στη διοργάνωση, καθώς οι  ομάδες θα παίρνουν περισσότερα χρήματα και παράλληλα θα γίνει περισσότερο ελκυστική.

Το θέμα φυσικά δεν είναι… μεμπτό, είναι κοινό μυστικό, άλλωστε, ότι την εταιρεία IMG που χρηματοδοτεί ήδη με 36 εκατομμύρια ετησίως τη Euroleague (360 εκατ. σε βάθος δεκαετίας) την έφερε η Μακάμπι.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Στέλιος Σεραφείδης – Ένας ρωμαλέος άλκιμος της ενωσίτικης ψυχής

Κοινότοπη η διαπίστωση στην ανθρώπινη ιστορία, ότι άλλοι θηρεύουν το Ωφέλιμον που προσφέρει ποσοτικές απολαύσεις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com