Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το δώρο των παικτών της ΑΕΚ στον Παπασταμάτη

Το δώρο των παικτών της ΑΕΚ στον Παπασταμάτη

Διαβάστε το ξεχωριστό δώρο που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ στον αντιπρόεδρο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής:

«Μπορεί η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ να τήρησε την υπόσχεσή της προς τον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδας για κατάκτηση της κορυφής, όμως υπάρχουν κι άλλες υποσχέσεις. Βαθύτερες, πιο προσωπικές, πιο συναισθηματικές. Ίσως και πιο ουσιαστικές.

Πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, το Σεπτέμβριο, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, έχασε τον αγαπημένο του πατέρα. Έναν άνθρωπο που στάθηκε στο πλευρό όχι μόνο του ιδίου και της οικογένειάς του, αλλά και σε όλη την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, τους παίκτες της οποίας θεωρούσε παιδιά του.

Άπαντες, από το καλοκαίρι, του δώσανε ιερή υπόσχεση για κατάκτηση της κορυφής. Και όχι μίας, αλλά τριών. Και αν δεν ήταν η πανδημία ίσως και να το είχαν πετύχει. Η δέσμευση αυτή περιλάμβανε και μία φανέλα. Δώρο των αθλητών της ΑΕΚ, των παιδιών του “κυρίου Ανδρέα”, όπως τον αποκαλούσαν τα δικά του παιδιά, οι παίκτες της ΑΕΚ.

Έτσι, αντιπροσωπεία του τμήματος, αποτελούμενη από τον αρχηγό Παναγιώτη Νικολαΐδη, τον Ισπανό άσσο Ignacio Moya Flordio, τον Αθλητικό Διευθυντή του τμήματος Στάθη Παπαχαρτοφύλη και τον Team Manager Ηλία Χατσίκα, επισκέφθηκαν τον κ. Παπασταμάτη, και του παρέδωσαν μία φανέλα που ετοίμασαν οι ίδιοι με το όνομα του Ανδρέα Παπασταμάτη.

Η συγκίνηση και η χαρά του Αντιπροέδρου του Συλλόγου δεν μπορεί να αποτυπωθεί ούτε γραπτώς, ούτε προφορικώς. Ίσως στο ελάχιστο να γίνει αντιληπτή από τις δύο λέξεις που ειπώθηκαν: “ΑΕΚ… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ“»!

 

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Αύριο κρίνεται η συμμετοχή του Αλμπάνη ενόψει ΠΑΟΚ

Στην προπόνηση της Τρίτης θα δοκιμάσει να μπει ο Χρήστος Αλμπάνης στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com